Ясько повідомила, що народила дитину від Саакашвілі
Ясько повідомила, що народила дитину від Саакашвілі

Ясько повідомила, що народила дитину від Саакашвілі

1-го червня у День захисту дітей 32-річна депутатка Єлизавета Ясько повідомила, що стала мамою. Батьком її дитини є колишній президент Грузії, 55-річний Міхеіл Саакашвілі, який перебуває за ґратами.

Ліза оприлюднила розлогий пост, присвячений материнству. Жінка назвала дитину українським корінням та українським продовження її батька. Про стать малюка Ясько нічого не розповіла. Таємницею залишилося і те, коли саме сталися пологи. 

Ясько повідомила, що народила дитину від Саакашвілі фото 1

«Ніколи не могла уявити, що моя дитина народиться в цих страшних реаліях війни для нашої країни. В день початку літа, більшість з нас не спали останні дні. Ми не думаємо про літо. Ми думаємо про захист наших дітей. Дітей, які, на жаль, не можуть мати безпеку в своїй хаті через повномасштабну агресію РФ. 

Ніколи собі не могла уявити, що поряд на свободі та в здоров’ї не буде батька дитини в дуже важливі моменти, які ми планували бути разом. Моя дитина - це моя любов. Для батька наша дитина – це його українське коріння та українське продовження, про яке він мріяв і так хотів мати, пишаючись своїм паспортом громадянина України», – написала Ясько.

Жінка додала, що завжди вірила, що ми те покоління, яке змінить назавжди країну і звільнить від будь-яких спроб нас змусити жити в несвободі.

Джерело матеріала
loader
loader