Петро Порошенко закликав українців припинити "срач"
Петро Порошенко закликав українців припинити "срач"

Петро Порошенко закликав українців припинити "срач"

Експрезидент України та народний депутат Петро Порошенко звернувся до українців із проханням припинити "срач" і донатити на армію. Про це він сказав під час поїздки до військових на Схід.

- Я розумію усе. Розумію, що втомилися, розумію, що нерви. Я розумію, що інколи хочеться...Але зараз треба припинити срач, вибачте на слові. Треба тримати єдність аж до нашої повної перемоги. А розбиратися з усім будемо потім. Це моє послання, це послання наших військових з фронту. Єдність та підтримка Збройних Сил і перемога — це наш пріоритет, - заявив Порошенко.

Заява Порошенка прозвучала на фоні скандалу довкола депутата Київради, очільниці медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" Аліни Михайлової та екснардепа Тараса Чорновола. 13 червня в Києві Чорновола облили зеленкою і кинули у смітник за те, що він назвав Михайлову, яка втратила на війні коханого Дмитра Коцюбайла з позивним "Да Вінчі", "підолігархічною ш*арою". Михайлова у відповідь на це написала, що підтримує "славні традиції сміттєвої люстрації".

 

 

Теги за темою
Петро Порошенко
Джерело матеріала
loader
loader