Wellboy іронічно відреагував на вихід його нової пісні від Papa music: "Може, кліп буде з двійником"
Wellboy іронічно відреагував на вихід його нової пісні від Papa music: "Може, кліп буде з двійником"

Wellboy іронічно відреагував на вихід його нової пісні від Papa music: "Може, кліп буде з двійником"

Виконавець звернувся до свого колишнього лейбла з офіційною заявою.

Український співак Wellboy, який після завершення співпраці з лейблом змінив сценічне ім'я на Velboi, різко відреагував, що Papa music від його імені випустили нову пісню.

В Instagram-stories артист іронічно написав, що слова композиції "Документи у Дії" написав саме він і заспівав їх. Velboi не очікував такого вчинку від Papa music.

"Уявляєте, друзі, сьогодні у мене прем'єра пісні. Ну як, в мене, не в мене…А може і в мене…Слова взагалі-то я писав і співав я…Papa music, звичайно, молодці! Не очікував, лайк!" – написав музикант.

Артист із сарказмом звернувся до колишнього лейбла. Velboi поцікавився, а чи буде кліп на пісню.

"Papa music, звертаюся до вас із офіційним зверненням від Антона Вельбоя! Може, кліп якийсь буде цікавий? Там з двійником, а може й не з двійником", - поцікавився виконавець.

Наостанок Антон Вельбой зазначив, що насправді пісня гарна і йому подобається.

Скандал між Wellboy та Papa music – що сталося

Гучний скандал між музикантом та його лейблом розгорнувся у квітні, коли Wellboy заявив, що припиняє співпрацю з Papa music. Артист звинуватив продюсерський центр у співпраці з Росією та втікачем Юрієм Бардашем. Тим часом лейбл заявив, що співак потрапив під вплив ексменеджерки Марти Останкової. Також Papa music подали документи на перевірку до СБУ, аби спростувати звинувачення Wellboy. Врешті СБУ не виявила порушень чинного законодавства України з боку продюсерської компанії.

Наразі Papa music збирається судитися зі співаком. Після розірвання контракту Вельбой не має права виконувати старі хіти. Утім, артист продовжує це робити і запевняє, що це відбувається на благодійних заходах, тож жодним чином не заробляє на треках "Гуси", "Вишні" і так далі.

Джерело матеріала
loader