Зрадниця Регіна Тодоренко у день трагедії в Одесі зганьбилася цинічним вчинком
Зрадниця Регіна Тодоренко у день трагедії в Одесі зганьбилася цинічним вчинком

Зрадниця Регіна Тодоренко у день трагедії в Одесі зганьбилася цинічним вчинком

Анатолій Анатоліч різко пройшовся по зрадниці.

Співачка-зрадниця Регіна Тодоренко зганьбилася цинічним вчинком у день, коли російські окупанти завдали ракетного удару по її рідній Одесі.

Мовчунка показала, настільки їй байдуже на війну, яку в Україні вороже розв'язала Росія. Тож у день, коли російські військові випустили по Одесі, звідки вона родом, ракети, Тодоренко розважалася зі знаменитостями, які підтримують російське вторгнення. Співачка-зрадниця озвучувала з артистами-путіністами Валерією та Філіпом Кіркоровим книгу власного авторства.

На це звернув увагу ведучий Анатолій Анатоліч та не зміг промовчати. Він зізнався, що мав надію, що Тодоренко не настільки байдуже на те, що переживає її рідна країна. Однак Анатоліч помилився.

"Не хотів про це говорити…Одеса, чотири "Іскандери" з Чорного моря, загиблі, одесити збирають гроші, допомагають одне одному…У мені жила якась надія, що Регіна Тодоренко, одеситка, хоча б розбите сердечко поставить. Знаєте, що вона сьогодні постить у своєму Telegram? Вона постить озвучку її книги, бл*дь. І там путініст Кіркоров, прошмандовка Валерія, її чоловік аб'юзер. Бл*дь, її місто знову обстрілюють, а вона постить озвучку з людьми, які підтримують війну. Що, бл*дь, у голові в людей? Точніше у неї! Як це можливо?" – обурився ведучий.

Анатолій Анатоліч наголосив, що до України зрадниця Тодоренко вже ніколи не повернеться, адже її тут не приймуть. Ба більше, до інших цивілізованих країн їй теж буде закритий в'їзд за мовчазну підтримку кровавої війни.

"Вона не відскочить. Ми все пам'ятаємо! Для неї не існує України. Для неї, до речі, і Австралії скоро не буде існувати. Вона, як і всі пропагандисти, потрапить у санкційні списки всіх демократичних країн. Вона не потрапить більше ані до США, ані до Британії, ані до Канади. Тому нехай вона по сиктивкарам їздить і розповідає свої книжки дітям окупантів", - наголосив Анатоліч.

Зазначимо, у жовтні минулого року РНБО запровадила санкції проти співачки-зрадниці Регіни Тодоренко. До санкційного списку також потрапили Ані Лорак, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова, Сніжана Єгорова, Оксана Марченко та інші.

Джерело матеріала
loader
loader