Зеленський провів нараду за результатами конференції у Лондоні
Зеленський провів нараду за результатами конференції у Лондоні

Зеленський провів нараду за результатами конференції у Лондоні


Наступне завдання – це реалізувати домовленості про страхування воєнних ризиків для інвесторів, а також допомогти першим компаніям “зайти” в Україну під ці гарантії безпеки, зазначив президент.

Президент Володимир Зеленський провів нараду за результатами конференції з відновлення України, яка відбулася у Лондоні. Про це він повідомив у в п’ятницю. 23 червня.

Глава держави зазначив, що разом з парламентарями й урядовцями систематизували підсумки лондонської конференції.

“Десятки мільярдів доларів прямої бюджетної підтримки. П’ятсот компаній, готових інвестувати в Україну. Дієві механізми конфіскації російських активів для відшкодування завданої шкоди”, – наголосив президент.

Зеленський зазначив, що наступне завдання – це реалізувати домовленості про страхування воєнних ризиків для інвесторів, а також допомогти першим компаніям “зайти” в Україну під ці гарантії безпеки.

“Продовжуємо працювати над захистом бізнесу від чиновників, покращенням інвестиційного клімату та гарантуванням рівних умов для всіх учасників”, – підкреслив глава держави.

Нагадаємо, 21-22 червня у Лондоні відбулася Конференції з відбудови України. Її метою було залучення міжнародних інвестицій для відновлення України. Ціла низка країн анонсували про виділення фінансової допомоги Україні на мільярди доларів.



Теги за темою
Україна Володимир Зеленський Лондон
Джерело матеріала
loader
loader