/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7e73d6f973ef533d00471c250760b7f0.jpg)
В'ялена черешня в домашніх умовах: як смачно та правильно готувати
Існує багато рецептів, як заготувати вишніабо черешні на зиму: заморозити, засушити, приготувати у вигляді варення. Окрім цього, ягоди можна в'ялити і зробити це в домашніх умовах дуже легко.
Фудблогерка Наталя з ніком pampyshka_vdoma на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом в'яленої черешні з часником, травами та оливковою олією на зиму.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fba98c5ff7162760172bc32b5ff735068.png)
Інгредієнти:
- черешня – 1 кг
- часник
- духмяний перець горошок
- тархун
- лимонний чебрець
- базилік
- оливкова олія
Спосіб приготування:
1. Для початку підготувати черешню, а саме очистити її від кісточок.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F57217fad777a0736ae409da8cb4998f1.jpg)
2. Змішати очищені черешні з сіллю та перцем, викласти у сушарку. Сушити впродовж 10 годин за температури 55 градусів. Головне – не пересушити, черешня має бути м'якою.
3. У стерильні банки викласти порізаний кружечками часник, перець горошок та ароматні трави. Викласти сушену черешню.
4. Оливкову олію підігріти до гарячого стану, але не кип'ятити. Наповнити нею банки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F95b63e2e7e2de4b349580bf151a828e8.png)
5. Герметично закрити банки та зберігати черешню у холодильнику. Готово!
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитися з рецептами:
- Вишневе варення
- Вишневий квас
- Вишнівка

