На Хмельниччині закупили партію "швидких"
На Хмельниччині закупили партію "швидких"

На Хмельниччині закупили партію "швидких"

Відразу на 14 нових автомобілів швидкої допомоги приріс автопарк Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

З цієї кількості 10 одиниць спецтехніки належить до класу В, що буде працювати на виїздах до пацієнтів на догоспітальному етапі. Ще чотири карети у виконанні класу С будуть задіяні як реанімобілі. Усі машини отримали відповідне до свого призначення обладнання та інструментарій.

Як повідомили Авто24 в обласній воєнній адміністрації, нинішня партія медичних автомобілів закуплена за кошти з кількох джерел. Гроші на обновку виділено з державного бюджету, Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Читайте також Volkswagen Crafter перетворили в лікарню на колесах

До речі, минулі придбання медичних карет також здійснювалися за такою ж дольовою схемою фінансування.

Спецтранспорт уже розподілено по станціях, підстанціях і навіть двох маленьких пунктах (Старосинявський та Віньковецький) екстреної медичної допомоги. Чотири реанімобілі підуть у дві станції (Кам’янець-Подільська, Хмельницька) та дві підстанції (Городоцька, Летичівська).

На Хмельниччині закупили партію "швидких" - Фото 1
На Хмельниччині закупили партію "швидких" - Фото 2
На Хмельниччині закупили партію "швидких" - Фото 3
На Хмельниччині закупили партію "швидких" - Фото 4
На Хмельниччині закупили партію "швидких" - Фото 5

За час воєнних дій автопарк карет швидкої медичної допомоги Хмільниччини приріс 22 одиницями сучасного спецтранспорту. Фото: Хмельницька ОВА

Читайте також Львівські медики отримали броньовані "швидкі"

Всі карети швидкої медичної допомоги виконані на шассі Citroen Jumper, що комплектуються економічними 4-циліндровими дизельними 156-сильними турбодвигунами. У міському циклі вони споживають 6,7, на трасі – 5,9 і у змішаному – 6,2 л/100 км.

Автомобілі вже пройшли державну реєстрацію і поступово вводяться в чергування.

Теги за темою
Новини фото
Джерело матеріала
loader
loader