Ракетний удар по Покровську: кількість жертв зросла, Зеленський розповів про тяжко поранену дитину
Ракетний удар по Покровську: кількість жертв зросла, Зеленський розповів про тяжко поранену дитину

Ракетний удар по Покровську: кількість жертв зросла, Зеленський розповів про тяжко поранену дитину

Президент також подякував рятувальникам та медикам, які працювали на місці російського теракту.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що у Покровськучерез терористичні ракетні обстріли Росії загинуло 9 людей. Ще 82 осіб отримали травми, серед них є тяжкопоранений 11-річний хлопчик. 

Про це він сказав 8 серпня під час свого звернення до українців. 

Зеленський повідомив, що після обіду завершились рятувальні роботи у Покровську на місці ракетних ударів РФ. Станом на зараз відомо про 9 загиблих та 82 поранених. 

"Дев’ять людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким. 82 людини поранено. Усім надається необхідна допомога. Серед поранених – двоє дітей, обидва хлопці, один із них – у важкому стані. Його звати Микита, всього лише 11 років дитині, учень 6-го класу школи. Бажаю якнайшвидшого одужання всім, хто постраждав від цієї чергової російської підлості. Було кілька ракетних ударів. Другий удар відбувся вже тоді, коли почалася рятувальна операція. Таке свідоме рішення терористів – завдати найбільше болю", - сказав президент. 

Зеленський наголосив, що за такі атаки Росія повинна максимально відповісти, а терористи мають отримати суворі вироки суду. Також президент подякував рятувальникам та медикам за їхню роботу. 

"Це старші лейтенанти служби цивільного захисту Андрій Самусін та Олександр Шило, полковник служби цивільного захисту Вячеслав Філюшин. Працівники Національної поліції лейтенант Олександр Чівенков і підполковник Володимир Нікулін. Особливо вдячний усім медикам, які працюють для людей у Покровську та інших містах Донеччини, а особливо сьогодні відзначу фельдшера швидкої міста Мирноград Катерину Железняк та лікаря-хірурга покровської лікарні Ігоря Клімова", - наголосив президент. 

  • Люди намагаються жити далі: яка ситуація у Покровську після ворожої атаки
  • Ракетний удар по Покровську: у Раді Європи засудили атаку РФ
  • Ракетний удар по Покровську: з'явилося відео страшних наслідків
Джерело матеріала
loader
loader