Де зараз Дмитро Ступка: життя актора у США, головні скандали, розлучення та новий роман
Де зараз Дмитро Ступка: життя актора у США, головні скандали, розлучення та новий роман

Де зараз Дмитро Ступка: життя актора у США, головні скандали, розлучення та новий роман

Актор ділиться у соцмережах знімками з донькою, про повернення в Україну не каже

Український актор, продюсер, ведучий Дмитро Ступка, онук легендарного Богдана Ступки, під час повномасштабної російсько-української війни мешкає у США. Там же залишається його ексдружина Поліна Лагунова з їхньою спільною дочкою

Де зараз Дмитро Ступка, коли і як виїхав із країни, чим займається за кордоном та з ким зустрічається після розлучення – докладніше у нашому матеріалі. Актор нерідко ділиться знімками у соцмережах та показує своє життя.

Коли виїхав із України

Дмитро Ступка неодноразово заявляв, що виїхав з України до США до повномасштабного вторгнення росії восени 2021 року. Зіркова сім’я планувала перезимувати в Америці та не виключала, що залишиться у Штатах на ПМП.

Однак у березні 2022 року туристичний період перебування чоловіка в країні закінчувався, як він розповів в інтерв’ю "24 каналу". 23 лютого 2023 року Ступка був у літаку на шляху до України. У момент пересадки в Стамбулі стало відомо про те, що росія відкрито напала на українські міста.

Відповідь Дмитра Ступки про те, як виїхав з України

"Коли прилетів до Стамбула, то вже не міг летіти додому, небо було закрите": згадує Дмитро. Якийсь час актор перебував у Туреччині, потім перебрався до Варшави, де долучився до роботи "Благодійного фонду Богдана Ступки", пізніше опинився в Німеччині й Італії. Надалі прийняв рішення повертатися до США, щоб бути ближчим до дочки. В умовах війни та перебування в країні дружини з дитиною українця пустили всупереч тому, що його туристична віза закінчилася.

View this post on Instagram

A post shared by Dmytro Stupka 🇺🇦🇺🇸 (@stupka777)

Джерело матеріала
loader
loader