Розгляд апеляції у справі Коломойського перенесли: олігарх залишається у СІЗО до вересня
Розгляд апеляції у справі Коломойського перенесли: олігарх залишається у СІЗО до вересня

Розгляд апеляції у справі Коломойського перенесли: олігарх залишається у СІЗО до вересня

Раніше Коломойського відправили під варту з можливістю внести заставу у пів мільярда гривень. Олігарх відмовився вносити кошти до розгляду апеляції.

Розгляд апеляції не відбувся

Розгляд апеляції у справі Ігоря Коломойського перенесли у зв'язку з відсутністю матеріалів. Воно мало відбутися 5 вересня у Київському апеляційному суді. Адвокат олігарха повідомив, що засідання відбудеться 25 вересня о 12:40.

Відповідне рішення прийняли у зв'язку з тим, що лише 7 вересня буде повний текст рішення Шевченківського суду щодо обрання запобіжного заходу. Саме тоді передадуть всі матеріали справи, без яких Київський апеляційний суд не може розглядати скаргу.

Самого Коломойського не доставили до суду. Адвокат олігарха переконує, що це дуже дивно – той хотів особисто бути присутнім на засідання. До того моменту Коломойський перебуватиме у СІЗО, якщо не внесе заставу.

Арешт Ігоря Коломойського

  • Представники СБУ 2 вересня вручили Ігорю Коломойському підозру у легалізації майна, отриманого шахрайським шляхом. За даними слідства він заволодів понад пів мільярдом гривень та вивів їх за кордон за допомогою підконтрольних банків.
  • Ввечері Шевченківський районний суд Києва ухвалив запобіжний захід олігарху. Його триватимуть під вартою 2 місяці, або ж він має внести заставу в 509 мільйонів гривень.
  • Коломойський прокоментував своє затримання небагатослівно – той заявив, що "не думає" про висунуті звинувачення. Він зауважив, що дуже поверхнево ознайомився зі справою. Він обіцяв надати більше інформації після обрання запобіжного заходу, проте він проігнорував журналістів.
Теги за темою
Ігор Коломойський
Джерело матеріала
loader
loader