Зеленський розповів, як тримається під час війни та чи не має депресії
Зеленський розповів, як тримається під час війни та чи не має депресії

Зеленський розповів, як тримається під час війни та чи не має депресії

Президент України Володимир Зеленський розповів, що підтримує його найбільше під час війни і чи не має у нього депресії. Глава держави наголосив, що радий тому, що його діти та дружина поруч із ним.

"Ні (депресії немає - УНІАН), я в порядку. Я можу із цим жити. І хоч я не маю так багато часу, але іноді я дивлюся на своїх дітей. Вони в Україні і дуже свідомі українці. І я щасливий, що вони тут", - сказав Зеленський в інтерв’ю телеканалу CNN.

На його думку, це покоління, якому належать його діти, зробить Україну великою, тому що воно вільне і сильне у своїх позиціях та цінностях. 

Президент також зауважив, що коли дивиться у дзеркало, то вже бачить іншу людину, ніж перед повномасштабним вторгненням. За його словами, ця людина набагато старша, а й можливо мудріша.

"Я радий, що у мене є моя дружина. Вона така сильна та гарна. І з кожним днем стає все сильнішою, милішою та молодшою - у неї багато енергії… І ми бачимо це в одному й тому ж дзеркалі", - пожартував Зеленський.  

Зеленський та його родина - деталі

Раніше президент розповідав, що його син Кирило і дочка Олександра могли б виїхати за кордон, але це було б нечесно по відношенню до інших людей, чиї діти йдуть на фронт. Зеленський наголосив, що вони з дружиною не мають уявлення про те, як би вони відправили своїх дітей за кордон.

Крім того, глава держави в одномі зі своїх інтерв’ю також говорив про те, що балансування між управлінням воюючою країною та батьківством є неможливим завданням. Він також додав, що вважає себе поганим батьком, бо його дітей виховує "дружина та війна".

Джерело матеріала
loader
loader