Зеленський зізнався, чи не впадає у депресію через війну: як його рятують дружина й діти
Зеленський зізнався, чи не впадає у депресію через війну: як його рятують дружина й діти

Зеленський зізнався, чи не впадає у депресію через війну: як його рятують дружина й діти

Президент Зеленський у новому інтерв'ю розповів, що допомагає йому триматися під час війни. Він заперечив журналістові, який запитав у лідера країни про те, чи не впадає Володимир у депресію.

Як тримається Зеленський

Президент зауважив, що не страждає через ментальні проблеми. Однак не міг не згадати про те, що справді помітив за собою зміни.

Ні, я в порядку. Я можу з цим жити. Я дивлюся, як я вже казав, у дзеркало, і бачу іншу людину, старшу. Можливу, мудрішу,
– поділився Зеленський.

Володимир Зеленський зізнався, що щасливий іноді бачити своїх дітей, які живуть в Україні. На думку президента, це покоління розвиватиме державу.

"І хоч я не маю багато часу, але іноді я дивлюся на своїх дітей. Вони в Україні, вони дуже свідомі українці, і я щасливий що вони тут. Це покоління зробить Україну великою, бо вони дуже сильні у своїх позиціях, у своїх цінностях. І вони дуже вільні. І я дуже щасливий", – висловився лідер держави.

Зеленський не зміг не згадати свою дружину. Він зробив комплімент Олені.

Моя дружина. Я щасливий, що вона в мене є. Вона гарна. Вона така сильна. З кожним днем вона сильніша, миліша й молодша. У неї багато енергії,
– вважає президент.


Олена та Володимир Зеленські / Фото з інстаграму Олени Зеленської

Подружжя Зеленських не живе разом

  • Олена Зеленська нещодавно розповідала про те, що подружжя не живе разом. Вони бачаться, але зустрічі стаються дуже рідко.
  • Зеленська додала, що її діти також сумують за батьком – синові бракує тата, а донька хотіла б планувати майбутнє та бувати у подорожах.
  • "Це, можливо, егоїстично, але мені потрібен чоловік, а не історична постать поруч", – зізнавалась перша леді.
Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader