Путін знову взявся погрожувати атакувати АЕС
Путін знову взявся погрожувати атакувати АЕС

Путін знову взявся погрожувати атакувати АЕС

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що нібито українська ДРГ, навчена британськими інструкторами, готувала підрив на АЕС в РФ. У відповідь він погрожує «відповідними діями». Про це диктатор заявив під час економічного форуму у Владивостоці, передають російські ЗМІ.

«Зовсім недавно внаслідок бойових зіткнень на нашій території Федеральна служба безпеки захопила невідомих людей, кілька осіб було знищено, решту взяли в полон. З’ясувалося, що це диверсійна група українських спецслужб. Завдання у них було – завдати шкоди одній із наших атомних електростанцій, підірвати лінію високовольтних електропередач із метою порушити діяльність енергетичної установки зрештою. Це не перша така спроба», – вигадав Путін.

І як завжди, за версією Путіна, винні спецслужби Заходу та США.

«На допиті вони показали, що готувались під керівництвом британських інструкторів. Вони взагалі розуміють, з чим вони грають чи ні? Вони нас провокують на якісь дії у відповідь по українських атомних об'єктах, електростанціях? Припускаю, що британські спецслужби діють за вказівкою американців», – додав диктатор.

Джерело матеріала
loader
loader