10 серіалів, в яких багато сексу
10 серіалів, в яких багато сексу

10 серіалів, в яких багато сексу

Кажуть, що середа – це маленька п’ятниця. А отже, саме час дозволити собі дещо пікантне. Наприклад, переглянути декілька епізодів серіалів, які сповнені еротичних сцен.

Коханці (2014)

Історія курортного адюльтеру, яка не залишить байдужим. За сюжетом Ной з дружиною та дітьми вирішують трішки відпочити. Він письменник і шукає нового натхнення. Місцем відпочинку обирають невелике приморське містечко.

Елісон працює офіціанткою. Останнім часом в її житті суцільна чорна смуга. Вона втратила дитину, а її шлюб тріщить по швах, хоч вона і намагалась його врятувати.

Ной знайомиться з Елісон випадково і незабаром між ними виникає роман. Все було б просто казково, якби не факт, що вони обоє в шлюбі.

Майстри сексу (2013-2016)

Вам ніколи не було цікаво, а як же досліджували все те, що ми знаємо зараз про секс? Такі дослідження розпочались в 60-х роках минулого століття в Америці. А першопрохідцями в цій науковій розвідці стали Вільям Мастерс та Вірджинія Джонсон.

Оскільки цими питаннями ніхто до них не займався, то вченим доведеться провести безліч цікавих досліджень. В основному їхні сили спрямовані на те, щоб з’ясувати, що ж саме приносить людям задоволення під час сексу і яку при цьому процеси відбуваються в мозку. У серіалі всі кохаються в ім’я науки, а отже під час перегляду можна дізнатись щось новеньке.

Бульварні жахіття (2014-2016)

Серіал про демонів, головорізів, чудовиськ, про кров, секс, таємниці. І як лише всі ці теми там поєднуються? Події відбуваються у вікторіанській Англії. У центрі сюжету пошуки доньки лорда Малькольма Мюррея.

Він збирає доволі різнорідну команду для допомоги. Там і Доріан Грей, і граф Дракула, і Франкенштейн. І як би дивно це не звучало, всі вони відмінно ладнають. Єдині, хто страждають від такого союзу – звичайні смертні. Адже вся ця нечисть полює на їхні душі.

Підпільна імперія (2010-2014)

У США запроваджують сухий закон. Декілька авторитетних гангстерів вирішують заробити на підпільному продажі алкоголю. Серед спраглих збагачення є і хитрий міський скарбник Енох Накі Томпсон, який також вирішує не упускати свій шанс.

І поки усі охочі зайнятись нелегальною справою воюють за лідерство між собою, з’являється спецагент Нельсон Ван Алден. Йому доручено назавжди покінчити з цією алкогольною колотнечею. Найцікавіше, що всі ці події відбуваються в дивовижній атмосфері розпусти напівоголених красунь і брутальності бандитів.

Дівчата (2012-2017)

Розпочати самостійне життя в Нью-Йорку, якщо ви чотири двадцятирічні дівчиниможе бути вкрай непросто. Комедійно-драматична історія про такі намагання розкриває відносини між героями, в тому числі й сексуальні, без найменших прикрас.

Тут ніхто не займається любов’ю на білосніжних шовкових простирадлах і не розповідає подругам про нефритовому стрижні, який побував в печері любові. Тіла героїв далекі від ідеалу, сексуальні сцени подекуди виглядають безглуздо і комічно. Але це лише плюс цього серіалу, адже і в житті все не завжди нагадує підліткові мрії про ідеальний секс.

Безсоромні (2011)

У центрі оповіді шалена сімейка Галларів. Головою сімейства є алкоголік і наркоман Френк, а його дочка Фіона займається вихованням молодших дітей. Вони з усіх сил намагаються вижити у цьому дивному світі. І через постійні пошуки себе колоритні персонажі потрапляють в безглузді ситуації.

Вони, як справжня сім’я, сваряться, потім йдуть на примирення. Кожен пробує створити міцні стосунки, але часто їх чекає розчарування. Попри все, попереду вони бачать краще майбутнє.

Секс і Каліфорнія (2007-2014)

Класичний сюжет про те, як мужчина, який мріє повернути собі тепло сім’ї, робить все, що лише віддаляє його від задуманого. Хенк Муді був дуже успішним письменником, але його «сьогодні» далеке від ідеалу. Всі справи йдуть шкереберть, у творчому житті тривалий застій, в особистому – криза.

Він хоче повернути собі любов колишньої дружини та прихильність доньки. Але все, що він робить для цього – п’є та потрапляє у неприємності з другом Чарлі. Ну і, звісно, не оминає можливості переспати з усіма жінками, що зустрічаються на шляху.

Божевільні (2007-2015)

Дон Дрейпер працює директором у креативному рекламному агентстві «Стерлінг-Купер». Воно розташоване в самому центрі Нью-Йорка, а кар’єра Дона швидко йде в гору. Але, коли події розгортаються так вдало, завжди має піти щось не так.

Його конкуренти прагнуть не дозволити Дрейперу жити спокійно. Він щосили протистоїть їхнім провокаціям. А щоб надавати життю яскравіших барв не забуває змінювати коханок. Хоч для цього і доводиться обманювати дружину та розбиратись з усіма сімейними негараздами.

Дівчина за викликом (2016)

Крістін веде подвійне життя. Вона стажується в офісі, а також відкриває для себе світ ескорт-послуг, за які платять великі гроші. І хоч нова робота, увага чоловіків, гроші Крістіні дуже подобаються, вона не покидає спроб досягти успіху в юридичній діяльності. Їй потрібно бути дуже обережною та винахідливою, щоб не дозволили колегам дізнатись про її нове захоплення.

Восьме чуття (2015)

Провокаційна історія про те, як вісім незнайомців отримали змогу відчувати один одного ментально. Вони ніколи не зустрічались, живуть в різних містах і зовсім не схожі між собою, проте між ними виникає такий зв’язок, що дозволяє бачити та відчувати одне одного на відстані. Але існують люди, які впевнені, що ця вісімка становить загрозу. І незнайомцям необхідно об’єднати зусилля, щоб вижити.

Джерело матеріала
loader
loader