/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fdcf31d412e16ad93263b206e0da7a23d.png)
Соковиті трубочки з сиром і тунцем: швидкий перекус за 20 хвилин
Трубочки з лаваша – це швидкий та смачний варіант перекусу на кожен день. Найприємніше те, що готувати їх можна з різними начинками: сиром, яйцем, тунцем та навіть фаршем.
В одному з кулінарних блогів (zefirok_recipes) в Instagram був опублікований рецепт трубочок з тунцем та сиром.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd79d51fe49ff363538640c3addd18995.png)
Інгредієнти:
- лаваш
- тунець
- яйце варене
- кукурудза
- зелень
- крем-сир
- сир твердий
- сіль, перець
- яйце для змащування
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно підготувати лаваш, а саме порізати його у вигляді квадратів.
2. Заздалегідь відварити яйце вкруту, також подрібнити зелень.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9258fb1aec4f59167f0ee956f07981d1.png)
3. Для начинки змішати тунець, варене яйце, кукурудзу, зелень, крем-сир та твердий сир, сіль та перець. Все перемішати до однорідності.
4. Отриману начинку викласти на квадратики лаваша та загорнути у вигляді трубочки. Викласти на деко.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F71074ef813bcf3b5995a8ae690bb3ba1.png)
5. Змастити трубочки яйцем. Випікати за температури 180 градусів 15 хвилин. Смачного!
⠀ Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитися з рецептами:
- Ачма з лаваша
- Зелений лаваш для шаурми
- Буріто в лаваші

