Зеленський відреагував на удар росіян по Харкову
Зеленський відреагував на удар росіян по Харкову

Зеленський відреагував на удар росіян по Харкову


Стійкість українців, рух ЗСУ вперед і щоденні втрати окупантів мають бути відповіддю на російський терор, зазначив президент.

Відповіддю на терор Росії мають бути рух ЗСУ вперед, стійкість і щоденні втрати окупантів. Про це написав в Facebook у п’ятницю, 6 жовтня, президент Володимир Зеленський після ракетного удару росіян по Харкову.

“Харків, російський удар цього ранку. Убита дитина – хлопчик. Десять років йому було… Мої співчуття рідним і близьким! Понад 20 людей постраждали. Усім пораненим надається необхідна допомога. Рятувальна операція триває. Вдячний кожному, хто допомагає нашим людям”, – написав Зеленський.

Також він подякував нашим воїнам, які, попри все, рухаються вперед, знищують окупантів і наближають повернення справедливості для України.

“Наша стійкість, наш рух і щоденні втрати окупантів – це те, що має бути відповіддю на російський терор”, – додав президент.

Нагадаємо, сьогодні вранці ворог завдав ударів по Харкову ракетами Іскандер-М. Загинула десятирічна дитина, ще 25 мирних мешканців зазнали поранень. Внаслідок атаки пошкоджено два багатоквартирні будинки та зруйновано триповерхівку.



Теги за темою
Росія Володимир Зеленський Відео Харків ракета
Джерело матеріала
loader
loader