Збірна України обіграла Північну Македонію у матчі відбору на Євро-2024
Збірна України обіграла Північну Македонію у матчі відбору на Євро-2024

Збірна України обіграла Північну Македонію у матчі відбору на Євро-2024

Збірна України здобула перемогу над командою Північної Македонії у сьому турі відбору на Євро-2024. Гра відбулася у Празі на стадіоні Дженералі Арена та завершилася з рахунком 2:0.

Перший гол у матчі синьо-жовті забили на 30-й хвилині. У моменті взяття воріт Олександр Зінченко відіграв на Георгія Судакова, який змістився до центру та пробив по воротах Столе Дімітрієвскі. М’яч після удару рикошетом від ноги Ніколи Серафімова влетів у сітку воріт.

Огляд матчу очікуйте згодом…

Зараз дивляться

Україна – Північна Македонія – 2:0

  • Україна: Трубін, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Конопля, Зінченко (Сидорчук, 76), Степаненко, Судаков, Мудрик, Зубков (Маліновський, 68), Довбик (Яремчук, 76).
  • Північна Македонія: Дімітрієвскі, Мусліу, Серафімов, Манев (Чурлінов, 46), Аліоскі, Барді, Атанасов (Адемі, 63), Елезі (Дорієв, 74), Ашковскі (Дімоскі, 46), Міовскі (Трайковскі, 84), Елмас.
  • Голи: Судаков, 30 Караваєв, 90+6

Після шести зіграних матчів підопічні Сергія Реброва мають у своєму активі десять очок та нині посідають другу сходинку турнірної таблиці групи С.

Лідером залишається команда Англії (13 очок у 5 матчах). 14 жовтня відбудеться ще одна гра у нашій групі – команда Італії прийме вдома збірну Мальти. А вже 17 жовтня синьо-жовті зіграють на виїзді у

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader