Ілон Маск втратив понад $16 млрд за день
Ілон Маск втратив понад $16 млрд за день

Ілон Маск втратив понад $16 млрд за день

Статки Ілона Маска скоротилися на $16,1 млрд після публікації фінансового звіту Tesla за третій квартал, який не викликав наснаги інвесторів.

Маск, найбагатша людина на планеті з поточним статком у 210 мільярдів доларів, володіє 13-відсотковою часткою в Tesla. Незважаючи на різке падіння, його власний капітал, як і раніше, на 55 мільярдів доларів більше, ніж у Бернара Арно, який посідає друге місце у рейтингу найбагатших людей.

Акції Tesla впали на 9,3% у відповідь на гнітючі результати третього кварталу 2024 фінансового року . Падіння сталося через те, що Tesla не виправдала прогнозів щодо прибутку та продажу.

Незважаючи на ці проблеми, статки Маска зросли більш ніж на 71 мільярд доларів у 2023 році одночасно зі зростанням вартості акцій Tesla.

Tesla, як і раніше, утримує свої позиції найціннішого автовиробника у світі і готується розпочати постачання Cybertruck у листопаді, із затримкою на два роки.

Генеральний директор Tesla та власник соціальної мережі X, раніше відомої як Twitter, запропонував мільярд доларів за перейменування Wikipedia.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader