Ніхто не тисне з лідерів ЄС чи США: Зеленський про можливість перемовин з РФ
Ніхто не тисне з лідерів ЄС чи США: Зеленський про можливість перемовин з РФ

Ніхто не тисне з лідерів ЄС чи США: Зеленський про можливість перемовин з РФ

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що на нього ніхто з лідерів ЄС чи США не тисне, аби Україна сіла за стіл переговорів із Росією.

Про це він сказав під час спільної пресконференції із главою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн у Києві.

У нього запитали про можливий тиск європейських та американських лідерів щодо старту переговорів із Росією, як про це пишуть деякі ЗМІ.

Зараз дивляться

— Я не знаю, хто це публікує. Я не знаю, для чого це робиться. У мене дуже неприємне відчуття, що навіть ми, українці, в медіа також підтримуємо цю тематику. Я здивований цим, – сказав Зеленський.

Глава держави наголосив, що йому невідомо, хто поширює таку інформацію і для чого. Зеленський сказав, що його ставлення у питанні переговорів із Росією співпадає зі ставленням в українців.

— Всі знають – моє відношення співпадає з відношенням українського суспільства і тому ніхто не тисне на мене сьогодні. Спочатку все це було. З початку війни, і до війни все це було. На сьогодні ніхто не тисне з лідерів ЄС, США тощо, серед наших партнерів, щоб ми зараз сіли з Росією розмовляли і щось їй віддавали. Не буде такого, – наголосив президент.

Напередодні міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що . Поки російські війська перебувають на території України, це не має жодного сенсу.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader