Так починають день вишукані французи: фантастичний сніданок із трьох інгредієнтів
Так починають день вишукані французи: фантастичний сніданок із трьох інгредієнтів

Так починають день вишукані французи: фантастичний сніданок із трьох інгредієнтів

Почніть свій день смачно!

Французькі сніданки відрізняються особливим шармом, тому варто розпочинати день саме з них. І якщо ви вже пробували знаменитий французький пишний омлет Пуляр, то рекомендуємо поласувати яєчні по-французьки в хлібі.

Від такої страви за рецептом Smachnonews ви отримаєте справжнє задоволення. Ви можете додати в яєчню будь-які інгредієнти на свій смак гриби або болгарський перець, помідори або м’ясо будь-які інгредієнти. Ось побачите, страва стане лише кращою. Такий особливий сніданок не лише наситить, а й підніме настрій і вам, і вашим близьким. Спробуємо?

Як приготувати яєчню по-французьки у хлібі

Інгредієнти на 2 порції:

  • 2 яйця;
  • 2 скибочки тостового хліба;
  • 20 грамів вершкового масла;
  • дрібка солі;
  • зелень та спеції – до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Акуратними рухами вирізаємо з хліба м'якуш.
  2. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді та обсмажуємо хліб з двох сторін.
  3. У виїмку розбиваємо яйця, додаємо сіль, спеції на свій смак і смажимо до готовності.
  4. Розбиваємо яйця у виїмку, солимо і смажимо до готовності.
  5. Готову яєчню посипаємо зеленню або тертим сиром та подаємо на стіл.

Рекомендуємо також приготувати омлет у чашці за рецептом "Телеграфа". Цей сніданок ви запам’ятаєте надовго!

Теги за темою
Франція
Джерело матеріала
loader
loader