/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2F67ca5dbcd65c24fd18bc68372187d467.jpg)
Зробіть бутерброд і пройдіть тест: як ви намазуєте хліб маслом
Британський дослідник людської поведінки Даррен Стентон стверджує, що люди поділяються на категорії залежно від того, як вони намазують вершкове масло на хліб. У такій, здавалося б, буденній дії, як намазування масла, розкриваються шари нашої особистості, запевняє дослідник. Хтось робить це дуже акуратно, хтось - абсолютно спонтанно, і все це відображає нашу стійкість, терпіння та увагу до деталей. Звичайне масло на бутерброді стає полотном нашої підсвідомості, розкриваючи риси, про які ми можемо навіть не підозрювати. Пройдіть цей тест і перевірте, що ваш бутерброд говорить про вашу особистість.
Як ви любите намазувати масло на хліб - тест на особистість
- Малюнок 1 - рівномірно розподіляєте масло
Дослідники опитали близько 2 тис. осіб і з'ясували, що 50% опитаних намазують масло на хліб, намагаючись рівномірно розподілити його.
Якщо ви робите так само, то ви вирізняєтеся поступливим і спокійним характером. "Ковзаєте" по життю, не переймаючись перешкодами та без зайвого стресу - ви здатні зберігати спокій і безтурботність, у той час як інші шоковані та обурені. Вмієте вислухати чужі проблеми, оскільки самі ніколи їх не маєте.
- Малюнок 2 - масло до самих країв
Намазують масло на хліб так, що країв не видно 19% опитаних.
Вважається, що, якщо ви любите повністю покрити хліб, використовуючи для цього ідеальну кількість олії, то ви - методичні й точні за своєю суттю. Це робить вас хорошими організаторами - саме ви плануєте групові заходи на місяці наперед і у вас "усе на своєму місці".
Також такий спосіб намазування бутерброда демонструє контроль, що гарантує відсутність ризику. Залишити частину хліба без масла для вас рівносильно тому, що залишити щось наполовину недоїденим.
- Малюнок 3 - масло нерівномірно та грудками
Любителів бутербродів, які намазують олію на хліб абияк, всього 6%.
Якщо у вас також виходять такі бутерброди, це свідчить про те, що ви живете у своєму власному світі і робите все по-своєму. Ви часто спізнюєтеся на зустрічі, бо вважаєте, що у вас більше вільного часу, ніж насправді. Також ви розсіяні за природою і мислите нестандартно.
І так - ви просто щасливі, що їсте хліб з маслом, а непокриті частини тосту або те, як намазано масло, вас абсолютно не хвилює.
- Малюнок 4 - масло посередині
Виявилося, що 5% опитаних дорослих, намазують масло на хліб лише посередині - скоринка залишається без масла.
Якщо ви робите так само, то ви - акуратна і охайна людина. Вам властива процесуальність, і ви не любите безладу. Найімовірніше, ви називаєте себе перфекціоністом і часто досягаєте успіху у вирішенні адміністративних завдань.
Саме тому олія на вашому бутерброді лише посередині - перфекціоністи бояться, що вона проллється за край хліба і капне на них або на підлогу.
- Малюнок 5 - масло з обох сторін
Люди, які намазують масло на обидва боки хліба, є найунікальнішими "намазчиками" - так мало хто робить.
Якщо ви так само любите масло на хлібі з обох боків, то ви - креативні, використовуєте абстрактний бік мозку, екстраверти і не проти бути в центрі уваги. Ваш гардероб і зовнішній вигляд екстравагантні, а ще ви любите жити на повну котушку.
Таких як ви психологи називають "внутрішньо орієнтованими" - ви довіряєте власним інстинктам під час ухвалення рішень і не є послідовниками.
- Малюнок 6 - відриваєте шматочок хліба і намазуєте
Любите відірвати шматочок хліба, намазати і потім з'їсти? Отже, ви не любите сюрпризів і не хочете досягати менших результатів, ніж ті, на які здатні. Замість того, щоб одразу приступити до цілого бутерброда, ви відриваєте його, ніби готуєтеся до того, який шматок будете їсти.
Ви звикли розбирати речі на частини і володієте відмінними від інших навичками мислення, що дає вам змогу краще спілкуватися з іншими людьми і зміцнювати довіру. Крім цього, ви - весела і товариська людина, яка придумує все на ходу.
- Малюнок 7 - викладаєте масло креативно
Може, у вас є спеціальний гаджет, щоб викласти олію на хліб завитками або надати їй ще якоїсь цікавої форми? Це заняття приносить вам задоволення і, звісно, ваш спосіб намазування масла - найкращий (ви свято в це вірите).
Якщо це так, то ви звикли робити все унікальним чином і схильні шукати неоднозначні способи вирішення проблеми. Найімовірніше, ви добре розбираєтеся в головоломках і маєте неабияку кмітливість.
- Малюнок 8 - масло тонким шаром
Якщо ви використовуєте мінімальну кількість олії і залишаєте на хлібі порожній простір, то любите насолоджуватися смаком і текстурою хліба, а не "топити" його в олії. Намазуючи олію на хліб ледве-ледве, ви прагнете витрачати на трапезу якомога менше часу - адже у вас є справи, і вам потрібно йти з дому.
Ви також - любителі активного відпочинку, побешкетувати і живете моментом. Найчастіше ви задоволені тим, чого досягли, і людям буває важко за вами наздогнати.
Звісно, є також імовірність, що ви просто дбаєте про своє здоров'я і намагаєтеся їсти мінімум олії з дієтичних міркувань.
- Малюнок 9 - шматочок хліба та "вагончик" масла
На вашому бутерброді стільки масла, що під ним ледь видно хліб?! Ви любите побалувати себе всім, чим тільки можна, насолоджуєтеся тим, що вам подобається, і ніколи не стримуєтеся.
Надмірна кількість масла на тостах відображає вашу загалом дуже щасливу вдачу і те, що ви в усьому бачите найкраще. Веселощі та відкритість - ваші основні риси, тому вечірки або зустрічі з такою веселою ненажерою гарантують гарне проведення часу.
Раніше ми публікували тест на характер по зморшках на лобі.

