Прокурор попросив три роки в'язниці для Остапа Ступки за "п'яну" аварію
Прокурор попросив три роки в'язниці для Остапа Ступки за "п'яну" аварію

Прокурор попросив три роки в'язниці для Остапа Ступки за "п'яну" аварію

Пройшло судове засідання у справі водія Range Rover, який влаштував у стані алкогольного сп'яніння ДПТ. Прокурор запросив суд призначити йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Також вимагають позбавити прав керування транспортними засобами на 5 років.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

Судове рішення. Фото freepik
Судове рішення. Фото freepik

Відомо, що аварія сталася 4 квітня 2023 року в Голосіївському районі української столиці. Тоді водій Range Rover, рухаючись вулицею Федорова у напрямку перехрестя з вулицею Малевича, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припаркований на вулиці Mitsubishi.

Внаслідок ДТП чоловік, який перебував у легковику, отримав травми та був госпіталізований. Водія Range Rover затримали на місці події, прилад "Драгер" показав 1,62 проміле алкоголю у його крові.

Тоді ж повідомлялося, що за кермом був відомий актор Остап Ступка, якому навесні обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Остап Ступка. Фото кадр з Youtube

"Попередньо подію було кваліфіковано за ч. 1 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило у потерпілого середньої тяжкості тілесне ушкодження). Проте, враховуючи висновки судово-медичної експертизи, яка встановила, що причина тілесне ушкодження є тяжким, кримінальне провадження перекваліфіковане на ч. 2 ст. 286-1 КК України", - йдеться у повідомленні.

Остап Ступка, скриншот
Остап Ступка, скриншот

Після виступу сторін у судових дебатах суд оголосив перерву перед останнім словом обвинуваченого. Наступне судове засідання призначене на 23 листопада 2023 року.

Раніше повідомлялося, Ступка "кинув" водія, якого врізався п'яним під час ДТП: постраждалий розповів деталі.

Також, Ступка, Сумська, Фреймут, Полякова: хтось із дітей знаменитостей потрапив під шквал хейту під час війни.

Джерело матеріала
loader
loader