Український суперфуд. Як приготувати квашену капусту швидкого посолу
Український суперфуд. Як приготувати квашену капусту швидкого посолу

Український суперфуд. Як приготувати квашену капусту швидкого посолу

Український суперфуд.

Як приготувати квашену капусту швидкого посолу.

Квашена капуста – це справжній український суперфуд та криниця вітамінів, адже такі продукти дуже корисні для кишечника.

Приготувати її просто і швидко, а насолоджуватись смаком ви зможете днями.

Рецептом ділиться РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на Telegram-канал “Консервація.

Інгредієнти капуста білокачанна – 300 г морква – 200 г цибуля ріпчаста – 3 штуки часник – 2-3 зубчики Оцет 9% – 1,5 ст.

Для розсолу:.

вода – 0,5 л цукор – 5 ст.

л сіль – 2 ч.

ложки запашний перець – горошок – 15 штук лавровий лист – 3 штуки перець гострий – 1 стручок.

Рецепт приготування.

Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.

Моркву почистіть, помийте і натріть на крупній терці.

Цибулю очистіть, сполосніть холодною водою і наріжте кільцями.

У банку викладайте шарами: частина капусти, щоб вона закривала дном банки, потім частина моркви, і цибулю.

Таким же чином викладіть шарами решту овочів.

Часник очистіть, поріжте пластинками, викладіть останнім шаром.

Налийте в банку з овочами розсіл.

Читайте також, коли найкраще квасити капусту в листопаді.

А також повідомляли, кому не можна їсти квашену капусту.

Джерело матеріала
loader
loader