/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F439%2F71a5e33af8816da4afbe31e4418271f1.jpg)
Український суперфуд. Як приготувати квашену капусту швидкого посолу
Український суперфуд.
Як приготувати квашену капусту швидкого посолу.
Квашена капуста – це справжній український суперфуд та криниця вітамінів, адже такі продукти дуже корисні для кишечника.
Приготувати її просто і швидко, а насолоджуватись смаком ви зможете днями.
Рецептом ділиться РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на Telegram-канал “Консервація.
Інгредієнти капуста білокачанна – 300 г морква – 200 г цибуля ріпчаста – 3 штуки часник – 2-3 зубчики Оцет 9% – 1,5 ст.
Для розсолу:.
вода – 0,5 л цукор – 5 ст.
л сіль – 2 ч.
ложки запашний перець – горошок – 15 штук лавровий лист – 3 штуки перець гострий – 1 стручок.
Рецепт приготування.
Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.
Моркву почистіть, помийте і натріть на крупній терці.
Цибулю очистіть, сполосніть холодною водою і наріжте кільцями.
У банку викладайте шарами: частина капусти, щоб вона закривала дном банки, потім частина моркви, і цибулю.
Таким же чином викладіть шарами решту овочів.
Часник очистіть, поріжте пластинками, викладіть останнім шаром.
Налийте в банку з овочами розсіл.
Читайте також, коли найкраще квасити капусту в листопаді.
А також повідомляли, кому не можна їсти квашену капусту.

