Росіяни вдарили по Чорнобаївці: загинули мирні люди
Росіяни вдарили по Чорнобаївці: загинули мирні люди

Росіяни вдарили по Чорнобаївці: загинули мирні люди

Постраждало більш як 60 будинків

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення України. У четвер, 23 листопада, росіяни обстріли Чорнобаївку Херсонської області.

Наразі відомо, що троє людей загинуло та ще пʼятеро було травмовано. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

За його словами, попередньо відомо, що обстріл вівся касетними боєприпасами. На фотографіях, які прикріплені до допису, видно, що руйнувань зазнали приватні домоволодіння.

Голова МВС України Ігор Клименко зазначив, що більш як 60 житлових будинків та господарських споруд пошкоджено.

"Травмованим надається медична допомога. Поліція документує наслідки чергового воєнного злочину окупантів", — додає Клименко.

Також у четвер, 23 листопада, окупанти здійснили обстріли інших населених пунктів Херсонщини, вбивши цивільних мешканців.

За повідомленням Херсонської прокуратури, військові росії близько 12:15 масовано обстріляли одне з сіл Херсонського району. Загинули двоє людей. Наразі відомо про ще пʼятьох місцевих жителів, які отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пошкоджені житлові будинки та господарські споруди.

Раніше, близько 11:30, російські військові атакували з безпілотника велосипедиста у Бериславі. Від отриманих поранень він загинув.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, йдеться у дописі.

Раніше "Телеграф" писав, що українські лікарі провели надскладну операцію. Вони врятували серце маленької дитини, яка потрапила під мінометний обстріл у Херсоні.

Теги за темою
Росія Херсон
Джерело матеріала
loader
loader