Це м’ясо розтане у роті як морозиво: просто приготуйте його за казахським рецептом
Це м’ясо розтане у роті як морозиво: просто приготуйте його за казахським рецептом

Це м’ясо розтане у роті як морозиво: просто приготуйте його за казахським рецептом

Таке м’ясо ви точно захочете готувати дуже часто

З м’яса можна приготувати неймовірну кількість найрізноманітніших страв — від улюбленого борщу до ароматних шніцелів та соковитих котлет. Однак сьогодні ми пропонуємо страву, від якої у вас точно потечуть слинки.

Якщо ви хочете приготувати щось незвичайне на святкову вечерю для рідних, приготуйте кондюбе за рецептом Shuba. Це національна казахська страва, яка складається з двох основних елементів: ніжного тушкованого м’яса з овочами та рулетиків із тіста з начинкою. Ви приємно здивуєте близьких поєднанням м’якого, ніжного м’яса у поєднанні з овочами та тістом.

Як приготувати кондюбе — ніжне тушковане м’ясо з овочами та тістом

Інгредієнти на 6 порцій :

  • м’ясо — 400 г;
  • морква — 400 г;
  • цибуля — 400 г;
  • паприка — 1 ст. л.;
  • сіль — 1 ст. л.;
  • рослинна олія — 120 мл;
  • зелень — 20 г.

Для тісту:

  • борошно — 600 г;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • холодна вода — 200 мл.

Для начинки:

  • цибуля — 500 г
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • рослинна олія — 50 мл.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо миємо, нарізаємо шматочками та обсмажуємо на олії на великому вогні до рум’яної скоринки. Додаємо нарізану кружальцями моркву. Помішуємо, смажимо ще 5 хвилин.
  2. Через зазначений час додаємо нарізану півкільцями цибулю. Все перемішуємо, смажимо ще 5 хвилин. Солимо, перчимо, зменшуємо вогонь і гасимо під кришкою 1,5-2 години.
  3. Для приготування начинки цибулю нарізаємо півкільцями, нарізаємо півкільцями та обсмажуємо до золотистої скоринки на олії, солимо і перчимо.
  4. Для приготування тіста яйце розмішуємо із сіллю, додаємо до борошна. Туди ж додаємо холодну воду та замішуємо тісто. Ділимо його на 3 частини, кожну розкочуємо у прямокутний пласт. На кожен пласт викладаємо цибулю, згортаємо рулетом і нарізаємо шматочками завширшки 3-4 см.
  5. У м’ясо наливаємо склянку гарячої води, зверху викладаємо рулетики та готуємо під кришкою півгодини.
  6. На блюдо викладаємо спочатку тісто, потім м’ясо, посипаємо зеленню та подаємо на стіл.

Рекомендуємо приготувати запечені курячі стегна за рецептом "Телеграфа". Простіше вечері ви не знайдете.

Теги за темою
Казахстан
Джерело матеріала
loader
loader