Путін відправляє на смерть в Україну все більше росіян, – глава Міноборони Британії
Путін відправляє на смерть в Україну все більше росіян, – глава Міноборони Британії

Путін відправляє на смерть в Україну все більше росіян, – глава Міноборони Британії

Про це розповів міністр оборони Сполученого Королівства Грант Шеппс у соцмережі Х, раніше відомій як твіттер. За словами британського посадовця, кількість російських солдатів, яких Путін посилає на смерть в Україну, наразі дедалі більша, ніж у будь-який час від початку вторгнення, передає 24 Канал.

Шеппс попередив про посилення вторгнення з боку Росії

Міністр оборони Сполученого Королівства у відповідь на зведення британської розвідки опублікував коментар, де розповів про ситуацію, що склалася на фронті в Україні.

Зокрема, Шеппс підкреслив, що російський диктатор Владімір Путін посилює своє вторгнення, "безглуздо відправляючи на смерть більше росіян, ніж у будь-який час від початку війни".

Хоробрість українців і підтримка Заходу стримують їхнє (російське – 24 Канал) просування, але ми не можемо бути бездіяльними,
– написав він.

Британський міністр також підкреслив, що Україні потрібна "непохитна підтримка", щоб боротися й перемогти російського агресора.

У британській розвідці оцінили втрати росіян на фронті

  • У розвідці Великої Британії розповіли, що за листопад 2023 року Росія втратила рекордну кількість військових на війні проти України. У відомстві наголосили, що окупанти в середньому втрачали по 931 одиниці особового складу на день.
  • Представники розвідки наголосили, що попереднім рекордом для російської армії став березень 2023 року, коли тривали запеклі бої за місто-фортецю Бахмут. Тоді Росія втрачала по 776 окупантів на день.
  • У відомстві зазначили, що великі втрати значною мірою спричинені наступом Росії на Авдіївку. Зокрема, кількість загиблих і поранених солдатів стала однією з найвищою від часів повномасштабного вторгнення.
  • За останніми даними Генштабу за 27 листопада, Росія за останню добу втратила ще 750 своїх солдатів. Таким чином загальна кількість втрат зросла до 325 580 осіб.
Теги за темою
Великобританія
Джерело матеріала
loader
loader