Тепер залишилося приїхати в Україну: Подоляк про візит Ілона Маска до Ізраїлю
Тепер залишилося приїхати в Україну: Подоляк про візит Ілона Маска до Ізраїлю

Тепер залишилося приїхати в Україну: Подоляк про візит Ілона Маска до Ізраїлю

Засновника компанії SpaceX та бізнесмена Ілона Маска запросили до України після його візиту до Ізраїлю. Відповідну заяву зробив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Він зазначив, що осягнути реальність можна лише через особистий досвід, коли вдалося побувати на місці трагедії, побачити на власні очі, відчути запах кривавого звірства. Подоляк звернув увагу, що саме це сталося з Ілоном Маском, коли він приїхав до Ізраїлю.

– Він приїхав до Ізраїлю, відвідав кібуц Кфар-Аза, переглянув безліч жахливих відео з бодікамер, на яких ізраїльтян буквально вбивають терористи. І рішуче висловився про необхідність знищити ХАМАС та інші терористичні групи, – зазначив Подоляк у соціальній мережі X (Twitter).

На його думку, Ілону Маску залишилося відвідати Україну, щоб побачити жахи війни та визнати усунення режиму російського диктатора Володимира Путіна.

Зараз дивляться

– Тепер Маску залишилося приїхати в Україну, побачити на власні очі жахи “русского міра”, подивитися в очі дітям, які втратили батьків, прокинутися під звуки ракет чи дронів, що летять у бік нічних міст. І визнати, що режим Путіна має бути усунений. Інакше це нескінченне кровопролиття та війни, – стверджує Подоляк.

Він звернув увагу, що як тільки вдається особисто стикнутися з трагедією, тоді власний світ змінюється назавжди.

– І розумієш, що не треба “радити” Україні погодитися щось обміняти на російські фіктивні гарантії, – наголосив радник керівника Офісу президента.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
Ізраїль Офіс Президента Ілон Маск
Джерело матеріала
loader
loader