На смак як ікра, але вартує копійки: хитрий рецепт намазки до новорічного столу
На смак як ікра, але вартує копійки: хитрий рецепт намазки до новорічного столу

На смак як ікра, але вартує копійки: хитрий рецепт намазки до новорічного столу

Ця бюджетна закуска вразить усіх наповал

Навряд чи ми представляємо нашу кухню без різноманітних закусок. Ніжні паштети, приголомшливі намазки нас дуже рятують і на святковому столі, і в разі раптового голоду.

Сьогодні разом із "Главредом" поділимося рецептом незвичайної намазки. На смак вона нагадує червону ікру, але готується зі звичайного оселедця. Страва стане незамінною під час святкових застіль та сімейних обідів чи вечері.

Як приготувати намазку з оселедця

Інгредієнти:

  • філе оселедця — 2 шт.;
  • морква середнього розміру – 3 шт.;
  • сир плавлений — 2 шт.;
  • вершкове масло — 50 г;
  • багет.

Спосіб приготування:

  1. Моркву миємо, відварюємо до готовності, даємо охолонути і чистимо. Натираємо її на великій тертці.
  2. Плавлений сир натираємо на великій тертці, додаємо вершкове масло і ретельно перемішуємо.
  3. Філе оселедця нарізаємо на невеликі кубики.
  4. Моркву, нарізаний оселедець і сирну масу змішуємо, трохи солимо до смаку і все ретельно перемішуємо.
  5. Багет нарізаємо на невеликі шматочки та обсмажуємо на сухій сковороді до золотистості.
  6. На грінки намазуємо нашу "ікру", за бажанням додаємо прованські трави та подаємо до столу.

Таку намазку можна подавати також із чіабаттою за рецептом "Телеграфа". Це надзвичайно смачно.

Теги за темою
Новий рік Різдво
Джерело матеріала
loader
loader