/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fe3cbfe18caa34795a4f64742482eecc0.jpg)
Італійці готують олів’є лише з чотирьох інгредієнтів: рецепт для найзайнятіших
Головне тут – можливість експериментувати
Салат олів’є — одна з улюблених страв на новорічному столі. Але чи можна якось урізноманітнити його смак?
Так, і італійці вигадали, як. Вони готують салат всього з 4 інгредієнтів — картоплі, моркви, корнішонів та горошку, і заправляють його майонезом. Ви можете виявити фантазію і для прикраси використати варені яйця, а перед додаванням майонезу приправити салат оцтом. До речі, до самого майонезу "Фокус" рекомендує додати гірчицю — так смак олів’є стане більш пікантним.
Як приготувати італійський олів’є
Інгредієнти:
- 3 картоплини середнього розміру;
- 3 моркви;
- 10 маринованих корнішонів;
- 100 г зеленого горошку;
- майонез.
Спосіб приготування:
- Відварюємо зелений горошок протягом часу, вказаного на упакуванні, та остуджуємо.
- Також відварюємо картоплю та моркву, остуджуємо, чистимо їх і нарізаємо кубиками.
- Нарізаємо корнішони довільними шматочками.
- Змішуємо підготовлений горошок, корнішони, картоплю і моркву, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
- Накриваємо миску з салатом харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на дві години, щоб салат просочився. Зберігатися така страва може до двох днів.
Раніше ми розповідали, як готують олів’є в Іспанії. Це надзвичайно смачно.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fe9c2837288391616d8310e22daec7eb2.jpg)
Оцет тепер купуватимете літрами: три корисні лайфгаки із застосування
TSN
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F048c16431f67caf0bd262f70e31ff52f.jpg)
У темряві та хуртовинах: екстремал без сну й намету пройшов 60 кілометрів Чорногірським хребтом
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fbcedf790cf96ef914fbf672c08b82d26.jpg)
Фарбування волосся кавою та чаєм: чи дійсно це працює
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fe1f941fd01cfb705b5c4c35ec6da2b0d.jpg)
Просіювати чи ні: цієї помилки з борошном припускаються навіть досвідчені
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F02e5368f06dd707271a77b24ed82b526.jpg)
Експерти назвали точну дату, коли потрібно починати весняне прибирання
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3b303e6f695d46c5383799f35c9ea582.jpg)
Не викидайте і не паліть: що робити зі старим віником, аби уникнути нещасть в домі
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F2d041c0b8ee37761d1abf7d9c70605aa.jpg)
Гороскоп на тиждень з 10 по 16 березня: Рибам - непорозуміння, Левам - підвищення
GlavRed