"Укрзалізниця" доставить Вифлеємський вогонь миру до 24 вокзалів України
"Укрзалізниця" доставить Вифлеємський вогонь миру до 24 вокзалів України

"Укрзалізниця" доставить Вифлеємський вогонь миру до 24 вокзалів України

"Укрзалізниця" вже втретє доставить менш ніж за добу Вифлеємський вогонь миру до всіх областей України.

Як повідомляють в "Укрзалізниці", 10 грудня о 18:40 відбулася передача вогню від скаутської організації "Пласт" представникам "Укрзалізниці". Начальники 14 поїздів передадуть вогонь на 24 вокзали України, й на вокзали Краматорська, Покровська та Ізюму.

11 грудня кожен матиме змогу отримати Вифлеємський вогонь для свого дому на вокзалах Києва, Вінниці, Хмельницького, Рівного, Сум, Чернівців, Дніпра, Івано-Франківська, Чернігова, Луцька, Одеси, Полтави, Херсону, Миколаєва, Запоріжжя, Черкас, Харкова, Львова, Ужгорода, Тернополя, Коростеня, Знамʼянки, Ізюму, Покровська та Краматорська.

У зазначених містах встановлять стенди з Вифлеємським вогнем миру.

"Укрзалізниця" доставить Вифлеємський вогонь миру до 24 вокзалів України"Укрзалізниця" доставить Вифлеємський вогонь миру до 24 вокзалів України фото: t.me/UkrzalInfo

Нагадаємо, що Вифлеємський вогонь миру — міжнародна щорічна скаутська акція до свята Різдва. Його запалюють скаути у палестинському місті Вифлеєм та передають в інші країни.

Прийнято вважати, що цей вогонь символізує мир, любов та добро. Ця традиція існує з 1984 року. В Україні вогонь вперше з’явився у 1992 році.

Раніше, ми писали про нові дати новорічних свят.

Джерело матеріала
loader
loader