Ці "ялинкові кульки" на новорічному столі здивують і гостей, і Дракона
Ці "ялинкові кульки" на новорічному столі здивують і гостей, і Дракона

Ці "ялинкові кульки" на новорічному столі здивують і гостей, і Дракона

Жодних "танців з бубном" для новорічного столу

Якщо ви любите оселедець, то просто нарізати чи приготувати класичну "Шубу" — вже неактуально. Тому ми приготували для вас незвичайний рецепт закуски.

З улюбленої рибки можна приготувати незвичайну закуску за рецептом Shuba. Подається вона у формі ялинкових кульок, а за складом — така сама, як "Шуба". Це гарний та незвичайний спосіб прикрасити новорічний стіл.

Як приготувати закуску "ялинкові кульки"

Інгредієнти на 6 порцій:

  • буряк — 3 шт.;
  • картопля — 4 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • оселедець, філе — 200 г;
  • майонез 67% — 2 ст. л.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Для прикрас:

  • яйця курячі — 1 шт.;
  • оливки без кісточки — 6 шт.;
  • цибуля зелена — 10 г.

Спосіб приготування:

  1. Філе оселедця чистимо від кісток і дрібно нарізаємо. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Яйця відварюємо круто, чистимо, дрібно натираємо (невелику кількість залишаємо для прикраси). Картоплю, буряк, моркву мою, обмотуємо пергаментом, фольгою і запікаємо до готовності. Даємо охолонути, чистимо і дрібно натираємо.
  2. Картопля та морква змішуємо у великій мисці. Туди ж додаємо оселедець, майонез, сіль та перець, все ретельно перемішуємо.
  3. На харчову плівку викладаємо шар тертих буряків, зверху викладаємо рибну масу і формуємо кульки. Відправляємо закуску в холодильник на годину. Після знімаємо плівку, прикрашаємо тертими яйцями, зеленою цибулею та оливками.

Рекомендуємо також приготувати на новорічний стіл закуску зі шпротами "Новорічний салют". Вона справить незабутнє враження.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader