/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff3337f2da550d8b92b078b146ebd76f5.png)
Піца з лаваша на сковороді: рецепт страви для перекусу
Лаваш – дуже простий та бюджетний продукт для приготування смачних та ситних страв, серед яких піца, рулети, чіпси, навіть десерти.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2da85f0506053adb3fd59ede2ca87128.jpg)
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачної та дуже швидкої піци на лаваші, яка готується з 2 видами сиру.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F888a8419dbd4cef408cb56f865d1c215.png)
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 шт.
- Моцарела – 180 г
- Бринза – 120 г
- Зелень
- Вершкове масло
Спосіб приготування:
1. Натріть на великій тертці моцарелу, а бринзу розімніть виделкою до крихти. Дрібно наріжте зелень.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F99857f221f814f2f48c639082f545c0f.png)
2. Розріжте навпіл два лаваші.
3. Сковороду змастіть вершковим маслом з боків і дно.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5b64083a1be075d556405df32dd82063.png)
4. Викладіть частину лаваша в сковороду, зверху частину моцарели, бринзи і трохи зелені, накрийте частиною другого лаваша і знову викладіть частину моцарела, що залишилася, бринзу і трохи зелені. Накрийте начинку лавашем з боків і викладіть зверху останню частину лаваша. Акуратно переверніть піцу і викладіть зверху моцарелу, що залишилася.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9472a049e14e427634b6d8b2b2560e4a.png)
5. Накрийте кришкою та готуйте близько 20 хвилин на маленькому вогні.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd5bd42b142bddc13c1c5ae4d672b8f8e.png)
Після посипте зеленню і можна їсти!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe1be89e79602874bb1649b2d1ad2654e.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Швидка піца на сковороді
- Піца з тунцем
- Піца "Шкільна"

