Справа не в кетаміні: медичний експерт прокоментував звіт про смерть Меттью Перрі
Справа не в кетаміні: медичний експерт прокоментував звіт про смерть Меттью Перрі

Справа не в кетаміні: медичний експерт прокоментував звіт про смерть Меттью Перрі

Смерть актора Метью Перрі, яку судмедексперт пов’язує з кетаміном, вводить в оману і виставляє препарат у поганому світлі, вважає медичний експерт Заїд Фадул, що призначає його своїм пацієнтам.

В смерті Меттью Перрі кетамін не винний – думка медика

Заїд Фадул заявляє, що висновок судмедексперта про не пояснює, як помер Перрі. Експерт довгі роки працює як з кетаміном, так і з пацієнтами, що мають залежності, тож має власну думку з приводу нещасного випадку.

– Так, кетамін був в організмі Меттью на момент смерті. І, можливо, саме через нього він задрімав у джакузі, але, очевидно, що зірка Друзів втопився, – наполягає Фадул.

Терапевт наголосив, що будь-який препарат, який спричиняє седативний ефект, міг би вплинути так само. Тож звинувачувати в трагічній смерті Меттью Перрі лише кетамін – несправедливо, переконаний лікар. Він додає, що такі заяви можуть налякати людей , і вони просто відмовляться лікувати ним депресію та тривожні стани.

Зараз дивляться

Доктор Фадул має власну теорію і з приводу того, чи вживав актор кетамін у день своєї смерті. Терапевт зауважив, що Перрі мав довгу історію стосунків з препаратом, та, ймовірно, поступово збільшував дози. Це могло спричинити певний залишковий ефект, каже Заїд Фадул. Він додає, що ця залишкова кількість могла бути дуже великою у випадку толерантності до кетаміну. Також експерт припускає, що Меттью Перрі вживав препарат не лише через крапельницю.

Чому Меттью Перрі вживав кетамін

У звіті судмедексперта вказано, що актор місяцями робив кетамінові інфузії для лікування депресії. Так було поки новий лікар не змінив курс лікування для знаменитості. Тож лишається загадкою, з якою метою Перрі продовжив приймати преперат.

Раінше зазначила, що має багато питань до лікарів зірки. Це сталося на тлі підтвердження причини смерті актора.

Джерело матеріала
loader
loader