Замість звичних тарталеток та бутербродів на новорічному столі з’явиться ця закуска
Замість звичних тарталеток та бутербродів на новорічному столі з’явиться ця закуска

Замість звичних тарталеток та бутербродів на новорічному столі з’явиться ця закуска

Конвертики сподобаються і Дракону, і гостям

Напередодні новорічних свят кожен кулінар ставить питання, що ж поставити на святковий стіл. Хочеться підібрати унікальні та найцікавіші рецепти, щоб здивувати абсолютно всіх гостей.

Сьогодні з "Главредом" і поділимося одним із найнезвичайніших рецептів тарталеток — із листкового тіста. Спробувавши раз, вам уже навряд чи захочеться повертатися до звичних бутербродів або інших закусок. Проте будьте готові: щойно гості скуштують таку страву, вони вимагатимуть добавки.

Як приготувати тарталетки з червоною рибою

Інгредієнти:

  • листкове дріжджове тісто — 1 упаковання;
  • м’який авокадо — 1 шт.;
  • яйця — 1 шт.;
  • червона риба (слабосолона форель) — 100 г;
  • вершковий сир — 100 г;
  • кунжут.

Спосіб приготування:

  1. Листкове тісто розморожуємо, трохи розкочуємо і вирізаємо з нього невеликі кружечки. Перекладаємо їх на деко.
  2. В окремій мисці розбиваємо яйце, збиваємо його вилкою і змащуємо кружечки з тіста. Відправляємо їх у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
  3. Червону рибу нарізаємо кубиками.
  4. Авокадо чистимо і виймаємо кісточку, разом із сиром відправляємо в чашу блендера, збиваємо та перекладаємо у кондитерський мішок.
  5. Дістаємо кружальця з тіста, чайною ложкою продавлюємо серединку і викладаємо пасту з сиру та авокадо. Зверху викладаємо червону рибу, посипаємо кунжутом та подаємо до столу.

Рекомендуємо приготувати до новорічного столу незвичайну закуску з багета. Ви здивуєтеся, наскільки це смачно.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader