Зняла бюстгальтер: Ірина Сопонару повністю оголилася в серіалі «Волонтери»
Зняла бюстгальтер: Ірина Сопонару повністю оголилася в серіалі «Волонтери»

Зняла бюстгальтер: Ірина Сопонару повністю оголилася в серіалі «Волонтери»

Акторка «Жіночого Кварталу» та тренерка «Ліги Сміху. Волонтерський десант 2», Ірина Сопонару зіграла роль у новому телесеріалі «Волонтери» на ТЕТ. У багатосерійному комедійному проєкті вона грає дружину Ігоря Ласточкіна, яка підтримує його волонтерськими ініціативами. В одному з епізодів її героїня разом з подругами організовує фотосесію в стилі ню, щоб зібрати кошти на дрон для підрозділу колишнього коханого, що служить в аеророзвідці ЗСУ.

Ірина Сопонару відверто поділилася, що саме цей епізод був для неї найбільш напруженим протягом усього періоду зйомок серіалу «Волонтери». Хоча вона і гумористка в реальному житті, знімати бюстгальтер перед усім знімальним екіпажем виявилося для неї соромно.

«Ми знімалися голі. Ми гумористки, а не актриси. Для нас зняти ліфчик — це не звичайне діло, це для нас стрес капець! Тому ми з дівчатами добряче стресанули. Але це був прикольний досвід, так би мовити», — розповіла Ірина Сопонару.

Подруга Сопонару в серіалі, також акторка «Жіночого Кварталу» Олександра Машлятіна, розповіла, що вона з неспокоєм очікувала цього пікантного епізоду протягом всього знімального процесу. Виявилося, що це був перший раз, коли гумористка виходила перед камерою топлес.

«Це перший досвід зйомки напівоголеною, тому  ми з дівчатами дуже соромилися», — зізналася Олександра.

Нагадаємо, «Волонтери» — це новий комедійний серіал на ТЕТ про усіх українців, які не на передовій. Про тих, хто не втомлюється збирати, донатити, привозити, купувати, відправляти та об'єднуватися для надання допомоги та досягнення перемоги. У серіалі знялися улюблені гумористи та «лігосмішники», які з перших днів вторгнення і досі продовжують виконувати свої волонтерські місії. Серед учасників проєкту — Ігор Ласточкін, Кирило Ганін, Станіслав Боклан, Ірина Сопонару, «Тріо різні» та «Ветерани космічних військ».

Фото: кадри з серіалу «Волонтери», Інстаграм Ірини Сопонару

Джерело матеріала
loader
loader