Маса задоволення, максимум задоволення
На новорічному столі чогось тільки не буває — і м’ясо, і солодощі, і улюблені фрукти. Звісно, і без салатів теж не обходиться. Дуже багато кулінарів, слідуючи традиціям, пригощають близьких і друзів улюбленим багатьма крабовим салатом. Адже не дарма його називають одним з найпростіших новорічних ласощів.
Разом з "Важно знать" ми пропонуємо ще спростити цю страву та приготувати її буквально за 10 хвилин. Для цього рецепту вам навіть рис не доведеться варити. А заощаджений час краще витратити на відпочинок.
Як приготувати крабовий салат "ледачий"
Інгредієнти:
- 1 куряче яйце;
- 1 упаковка крабових паличок;
- 1 огірок;
- банку консервованої кукурудзи.
Для соусу:
- майонез;
- білий йогурт;
- гірчиця у зернах.
Спосіб приготування:
- Яйце відварюємо, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Крабові палички також чистимо і нарізаємо кубиками.
- Ріжемо огірок, змішуємо з підготовленими крабовими паличками та яйцем. Туди ж додаємо консервовану кукурудзу.
- Для приготування соусу змішуємо білий йогурт, гірчицю в зернах та майонез. Коли соус стане однорідним, заправляємо салат, все ретельно перемішуємо і подаємо на стіл.