Стане хітом на будь-якому святковому столі
Наш новорічний стіл ми не уявляємо без гарячих страв. І щоб не пригощати гостей звичайним картопляним пюре, пропонуємо приготувати жульєн, але… в тарталетках.
Така незвичайна страва за рецептом food.znaj.ua поєднує в собі ароматні печериці та вершковий соус. Подавати ми будемо такий жульєн у хрусткіх тарталетках з тертим сиром. Ніхто не залишиться байдужим до такої смакоти.
Як приготувати жульєн у тарталетках
Інгредієнти:
- 1 цибуля;
- 15-20 г вершкового масла;
- 150-200 р. печериць;
- сіль, перець;
- 100 мл. вершків 15%;
- 1-2 ст. борошна;
- 50 г пармезану або іншого сиру до смаку;
- 30-50 г сиру для посипання;
- 15-17 шт. тарталеток.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом. Додаємо до нього дрібно нарізані печериці та готуємо на середньому вогні 8-10 хвилин.
- До грибів з цибулею додаємо вершки, борошно та твердий тертий сир. Все ретельно перемішуємо та продовжуємо готувати вже на низькому вогні.
- Грибну начинку, що вийшла, викладаємо в тарталетки і присипаємо натертим на дрібній тертці сиром.
- Відправляємо в розігріту до 200 г духову з увімкненим режимом конвекції на 10 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Якщо у вас залишиться небагато їжі після новорічної ночі, не викидайте. "Телеграф" знає, як їх використати.