Разом із цими тарталетками дайте гостям ручку та блокнот: вони захочуть записати рецепт
Разом із цими тарталетками дайте гостям ручку та блокнот: вони захочуть записати рецепт

Разом із цими тарталетками дайте гостям ручку та блокнот: вони захочуть записати рецепт

Стане хітом на будь-якому святковому столі

Наш новорічний стіл ми не уявляємо без гарячих страв. І щоб не пригощати гостей звичайним картопляним пюре, пропонуємо приготувати жульєн, але… в тарталетках.

Така незвичайна страва за рецептом food.znaj.ua поєднує в собі ароматні печериці та вершковий соус. Подавати ми будемо такий жульєн у хрусткіх тарталетках з тертим сиром. Ніхто не залишиться байдужим до такої смакоти.

Як приготувати жульєн у тарталетках

Інгредієнти:

  • 1 цибуля;
  • 15-20 г вершкового масла;
  • 150-200 р. печериць;
  • сіль, перець;
  • 100 мл. вершків 15%;
  • 1-2 ст. борошна;
  • 50 г пармезану або іншого сиру до смаку;
  • 30-50 г сиру для посипання;
  • 15-17 шт. тарталеток.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом. Додаємо до нього дрібно нарізані печериці та готуємо на середньому вогні 8-10 хвилин.
  2. До грибів з цибулею додаємо вершки, борошно та твердий тертий сир. Все ретельно перемішуємо та продовжуємо готувати вже на низькому вогні.
  3. Грибну начинку, що вийшла, викладаємо в тарталетки і присипаємо натертим на дрібній тертці сиром.
  4. Відправляємо в розігріту до 200 г духову з увімкненим режимом конвекції на 10 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Якщо у вас залишиться небагато їжі після новорічної ночі, не викидайте. "Телеграф" знає, як їх використати.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader