Киян порадував справжній паровоз: у столиці знову запустили ретро-поїзд
Киян порадував справжній паровоз: у столиці знову запустили ретро-поїзд

Киян порадував справжній паровоз: у столиці знову запустили ретро-поїзд

Чарівний ретро-поїзд виглядає дуже ефектно

У Києві "Укрзалізниця" знову на кілька днів запустила "Різдвяний експрес", у вагонах якого для дітей доступні різні розваги та солодкі частування. Ретро-поїзд виглядає дуже ефектно та дивує кожного, хто його побачив.

Для багатьох ця "архаїчна машина" здається казковим поїздом з якогось фільму і люди починають ділитися кадрами того, як по столиці курсує "Різдвяний експерс".

Так, "Різдвяний експрес" у Києві вирушатиме 30 та 31 грудня двічі на день: о 10:27 та о 12:40. Для дітей залізничниками спеціально було підготовлено святкову програму та солодкі подарунки.

Екскурсійний маршрут пролягає кільцем міської електрички і є доступним щорічно в грудні протягом декількох днів.

Варто зазначити, що у разі повітряної тривоги поїзда Укрзалізниці, як завжди, продовжать курсувати за розкладом, але дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що "Укрзалізниця" на свята призначила додаткові поїзди до Львова та Трускавця : дати та час. На зимові свята Укрзалізниця призначила додатковий рейс Інтерсіті+ із Києва до Львова. Усіх бажаючих перевозитиме двоповерховий електропоїзд Skoda.

Квитки на найближчі дати вже можна замовити у додатку Укрзалізниці, у чат-боті, на сайті та в касах вокзалів.

Теги за темою
Київ Свята
Джерело матеріала
loader
loader