Мрія кондитера: як оригінально прикрасити торт на Новий рік 2024
Мрія кондитера: як оригінально прикрасити торт на Новий рік 2024

Мрія кондитера: як оригінально прикрасити торт на Новий рік 2024

Свято наближається, а ви ще досі не знаєте, яким буде новорічний десерт? Факти ICTV підготували цікаві ідеї, як можна креативно прикрасити торт на Новий рік 2024.

Ялинка з фруктів на шпажках, напевно, найпростіший варіант для новачків. Цукрова пудра виконуватиме роль снігу, на ній можна написати З Новий роком 2024.

Зимова казка. Завдання для досвідчених кондитерів. Покрийте торт білою мастикою чи глазур’ю та створіть на ній зимовий пейзаж за допомогою спеціальних плугерів.

Зараз дивляться

Новорічні топери. Чудова ідея – використовувати для декору топери з шоколаду чи марципану та фігурки. Це може бути дата, побажання, прикраси з меренги у формі ялинок, оленів, янголів, сніжинок або різдвяних іграшок і подарунків.

Шапочка Санти. Поставте на вершину торту маленьку шапочку Санти з червоної глазурі або інших їстівних матеріалів.

Льодяники та – ще одна цікава ідея для святкових десертів. Рідкою карамеллю покривають торти, трохи густішу додають до начинок, прозору та крихку використовують для льодяників або занурюють фрукти. Приготуйте їх власноруч та розташуйте на торті як прикраси.

Торти з улюбленими персонажами кіно чи мультфільмів – також чудовий спосіб зробити Новий рік 2024 особливим.

Торт у вигляді фруктів, квітів чи фантастичних звірів і птахів. А чому б і ні? Якщо не вдасться зробити самостійно, підглядайте, які такі дива створюють .

Зберігайте ці ідеї, комбінуйте сюжети та нехай декор вашого новорічного торту дарує святковий настрій!

Джерело матеріала
loader
loader