Ідеальна закуска до святкового столу
Ми ділились рецептом чудового салату "Лісова галявина". Тепер розповідаємо, як готувати закуску, з якою ви забудете про давно набридлий олів’є.
Замість ковбаси у цій страві смажені гриби, що робить частування дуже смачним та пікантним. Рецептом поділились на Ukr.Media.
Інгредієнти:
- картопля — 2 шт.
- морква — 1 шт.
- солоні огірки — 6 шт.
- курячі яйця — 2 шт.
- печериці — 150 г
- зелений горошок — 3 ст. л.
- зелена цибуля — 1/2 пучка
- рослинна олія — 4 ст. л.
- перепелині яйця — 2 шт.
- сіль — 1 щіпка
- майонез — 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Моркву та картоплю кладемо у каструлю з водою та відварюємо до готовності. Потім чистимо та нарізаємо кубиками.
- Дві печериці відкладаємо убік — вони знадобляться пізніше. Інші подрібнюємо і обсмажуємо. Солити потрібно в самому кінці, коли грибочки вже золотисті.
- Відкладені печериці нарізаємо пластинами. Нагріваємо масло і обсмажуємо шматочки з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
- Викладаємо їх на серветку і даємо охолонути. Гриби будуть використовуватися для прикраси.
- Яйця відварюємо, нарізаємо кубиками. Так само подрібнюємо мариновані огірки. Змішуємо усі інгредієнти, додаємо майонез.
- Салат із грибами викладаємо на таріль. Найкраще це робити з допомогою кулінарного кільця, ущільнюючи ложкою.
- Накриваємо плівкою і прибираємо у холодильник на годину. Перед подачею прикрашаємо смаженими грибами та вареними перепелиними яйцями.
Салат виходить дуже смачний та ситний. Також ми ділились рецептом дуже красивої закуски "Ялиночка".