/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fe39328811124c6b67a39f01ebd86afe4.jpg)
Ви забудете про олів’є: рецепт найкращого новорічного салату з горошком
Ідеальна закуска до святкового столу
Ми ділились рецептом чудового салату "Лісова галявина". Тепер розповідаємо, як готувати закуску, з якою ви забудете про давно набридлий олів’є.
Замість ковбаси у цій страві смажені гриби, що робить частування дуже смачним та пікантним. Рецептом поділились на Ukr.Media.
Інгредієнти:
- картопля — 2 шт.
 - морква — 1 шт.
 - солоні огірки — 6 шт.
 - курячі яйця — 2 шт.
 - печериці — 150 г
 - зелений горошок — 3 ст. л.
 - зелена цибуля — 1/2 пучка
 - рослинна олія — 4 ст. л.
 - перепелині яйця — 2 шт.
 - сіль — 1 щіпка
 - майонез — 3 ст. л.
 
Спосіб приготування:
- Моркву та картоплю кладемо у каструлю з водою та відварюємо до готовності. Потім чистимо та нарізаємо кубиками.
 - Дві печериці відкладаємо убік — вони знадобляться пізніше. Інші подрібнюємо і обсмажуємо. Солити потрібно в самому кінці, коли грибочки вже золотисті.
 - Відкладені печериці нарізаємо пластинами. Нагріваємо масло і обсмажуємо шматочки з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
 - Викладаємо їх на серветку і даємо охолонути. Гриби будуть використовуватися для прикраси.
 - Яйця відварюємо, нарізаємо кубиками. Так само подрібнюємо мариновані огірки. Змішуємо усі інгредієнти, додаємо майонез.
 - Салат із грибами викладаємо на таріль. Найкраще це робити з допомогою кулінарного кільця, ущільнюючи ложкою.
 - Накриваємо плівкою і прибираємо у холодильник на годину. Перед подачею прикрашаємо смаженими грибами та вареними перепелиними яйцями.
 
Салат виходить дуже смачний та ситний. Також ми ділились рецептом дуже красивої закуски "Ялиночка".

