/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Ff9aa0a1301be338afb5b37591005eb52.jpg)
Готуйте одразу п’ять тарілок: цей "Баварський" салат зметуть зі столу одразу ж
Жодної метушні та мороки на кухні
Салати — завжди чудовий варіант для новорічного столу. І якщо не хочеться пригощати гостей олів’є, оселедцем під "Шубою" або "Мімозою", пропонуємо незвичайний "Баварський" салат.
Ця проста страва з курячим філе та сиром за рецептом Shuba точно стане головною зіркою вашого столу. По-перше, готується воно просто: вам потрібно лише обсмажити чи відварити куряче філе, підсушити сухарики та змішати їх із помідорами, сиром та заправкою. По-друге, салат вийде настільки смачним, що гості просто ахнуть від насолоди.
Як приготувати салат "Баварський"
Інгредієнти на 2 порції:
- куряча грудка — 1 шт.;
 - томати — 2 шт.;
 - хліб білий, скибочка — 3 шт.;
 - твердий сир — 100 г;
 - сметана — 1 ст. л.;
 - гірчиця медова — 1 ч. л.;
 - часник, зубчики — 3 шт.;
 - соус соєвий — 1 ч. л.;
 - петрушка, пучок – 1 шт.;
 - олія соняшникова — 20 г
 
Спеції для курки:
- сіль — 1 ч. л.;
 - перець чорний мелений — 1/2 ч. л.;
 - соус соєвий — 1 ст. л.;
 - часник сушений — 1 ч. л.;
 - копчена паприка — 1 ч. л.
 
Спосіб приготування:
- Сир, помідори, хліб нарізаємо на маленькі шматочки, подрібнюємо зелень.
 - Курячі грудки миємо, нарізаємо на невеликі шматочки та обсмажуємо на сковороді з олією. Додаємо спеції та соєвий соус, обсмажуємо до золотистого кольору, даємо охолонути.
 - На цій же сковороді обсмажуємо шматочки хліба, поки вони не стануть хрусткими або ж підсушуємо їх у духовці, збризкавши олією.
 - У салатник відправляємо курячі грудки, сухарики, помідори, сир і зелень у салатник.
 - В іншій мисці змішуємо сметану, натертий часник, гірчицю та соєвий соус, перемішуємо до однорідного стану та отриманим соусом заправляємо салат.
 

