/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fadc1452c639149bd3ebdb163d414d6c5.jpg)
Дивовижний бюджетний рулет "Потрійний Дракон": гості зметуть цю красиву закуску першою
Обов’язково приготуйте його до святкового столу
Ми ділились рецептом красивих тарталеток з лососем. Тепер розповідаємо, як приготувати оригінальний рулет з начинкою на Новий рік.
Закуска точно стане окрасою будь-якого святкового столу. Вона нескладно готується, а поєднання продуктів — чудове. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- лаваш – 250 г
 - буряк варений – 1 шт
 - морква варена – 1 шт
 - яйця варені – 2 шт
 - сирок плавлений – 3 шт
 - часник – 3 зубчики
 - листя салату – до смаку
 - майонез – по 1 ст. л на кожен рулет
 
Спосіб приготування:
- Великий лаваш розрізаємо на 4 частини так, щоб отримати 1 великий прямокутник і ще 3, розміром вдвічі менше, ніж перший, великий.
 - Для першої начинки натираємо відварені буряки, плавлений сирок і зубчик часнику. Заправляємо масу майонезом, ретельно перемішуємо.
 - Рівним шаром викладаємо на лист лаваша. Щільно загортаємо, прибираємо вбік.
 - Натираємо відварену моркву, додаємо тертий плавлений сир. Також кладемо подрібнений часник, заправляємо майонезом.
 - Для третьої начинки натираємо яйця, плавлений сир, часник. Заправляємо майонезом. Викладаємо яєчну масу рівним шаром на лаваш, а зверху викладаємо шар салатного листя.
 - Великий шматок лаваша змащуємо тонким шаром майонезу. Викладаємо одразу 3 приготовлені нами рулети.
 - Загортаємо все в один великий рулет якомога щільніше. Обмотуємо його щільно харчовою плівкою та прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин.
 
Перед подачею залишається лише нарізати рулет на шматочки. Також ми ділились цікавою італійською варіацією салату "олів’є".

