Росіяни вдарили по цивільних у Харкові: скільки постраждалих внаслідок атаки
Росіяни вдарили по цивільних у Харкові: скільки постраждалих внаслідок атаки

Росіяни вдарили по цивільних у Харкові: скільки постраждалих внаслідок атаки

Мер міста заявив, що вірогідність жертв серед людей, що перебували на об'єкті висока. Удари по цивільному об'єктубуло нанесено з району Бєлгорода.

Російський терор

Ввечері 10 січня російську окупанти вкотре почали обстрілювати Харків – за попередньою інформацією, ворог використав ракети С-300. Місцева влада повідомила, що було влучання по Київському району Харкова.

О 23:17 очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що внаслідок російського терору постраждало 9 осіб. Загиблих немає. Медики надають всю необхідну допомогу. У поліції додали, що серед постраждалих всі цивільні. Двоє з них перебувають у важкому стані.

Триває огляд місця прильоту профільними службами. Пошкоджено цивільний об‘єкт. Є загорання авто, щодо постраждалих інформація встановлюється,
– зазначили в ОВА.

Мер міста Ігор Терехов заявив, що на парковці поряд з обʼєктом горять авто, попередньо, є руйнування будівлі. На місті працюють відповідні служби.

Обстріли Харківщини

  • Росіяни ввечері 9 січня завдали ударів по Харкову, обстрілявши дитячий лікувальний оздоровчий центр. Пошкодження зазнали будівля медичного призначення, їдальня. Також значні руйнування є на території комплексу, адже основні прильоти відбулись по ній. На щастя, заклад був пустий.
  • Окупанти вдосвіта 8 січня завдали удару по будівлі професійно-технічного училища та дитячої залізниці "Мала Південна". Вона є символом та серцем Харкова. Варто зазначити, що "Мала Південна" займається вихованням молодих залізничників, навчає їх теорії та практики функціонування залізничного господарства, а також допомагає їм у подальшій профорієнтації.
  • Того ж дня одна з ворожих ракет атакувала Зміїв у Чугуївському районі – там зруйновано приватний будинок, під завалами опинилися люди.
Джерело матеріала
loader
loader