Лідер "ТНМК" пригадав, як "перерахував зуби" путіністу Звєрєву через Фоззі
Лідер "ТНМК" пригадав, як "перерахував зуби" путіністу Звєрєву через Фоззі

Лідер "ТНМК" пригадав, як "перерахував зуби" путіністу Звєрєву через Фоззі

Фагот не пробачив путіністу Звєрєву нетактовну поведінку

Український хіп-хоп гурт "ТНМК" під час війни продовжує тримати культурний фронт на висоті, а також активно допомагає українській армії. А нещодавно артист Олег Михайлюта, відомий як Фагот, пригадав конфлікт із путіністом Сергієм Звєрєвим, який розгорівся через Фоззі.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Фагот уточнив, що події розгорталися на новорічній вечірці співачки Наталії Могилевської. Звєрєв виступав на сцені, а Олег пригадав, як росіянин свого часу нетактовно говорив про Фоззі.

ТНМК активно допомагає українській армії

Фагот вирішив пояснити Звєрєву що й до чого. Музикант зайшов до гримерки путініста, де розпочалася бійка.

Звєрєва поставили на місце

"Вечірка в Могилевської, ми нормально розслабилися, і тут виходить Звєрєв на сцену… А я пригадую, що він до того в якомусь шоу, де був наш кліп, у своїй манері щось до Фоззі причепився, що він має якийсь там поганий вигляд. Після того, як він закінчив виступ, я спокійно пройшов охорону та заходжу до гримерки. Звєрєв нахилився, аби пудру змивати, а я його взяв за шию та тримав… Потім я побився вже з його директором", — пригадав Фагот.

Епатажний Звєрєв підтримав диктатуру Путіна

Охорона намагалася вгамувати конфлікт та всіх вивела. Згодом Звєрєв попросив вибачення.

Додамо, що Сергій Звєрєв підтримав повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Шоумен в унісон "співає" з російськими пропагандистами.

Раніше "Телеграф" писав, що фронтмен гурту "Антитіла" розповів, чи потрібні корпоративи під час війни. Тарас Тополя переконаний, що пишні гуляння будь-якого характеру не на часі.

Джерело матеріала
loader
loader