Президент відзначив воїнів, які боронять державу на півдні
Президент відзначив воїнів, які боронять державу на півдні

Президент відзначив воїнів, які боронять державу на півдні

Президент України Володимир Зеленський відзначив військових, які боронять державу та бʼються з ворогом на півдні України.

Слова вдячності воїнам він висловив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Я дякую кожному нашому воїну, усім в Україні, хто бʼється зараз, хто працює зараз, хто допомагає, щоб наш народ, наша держава могли виграти цей рік», - зазначив він.

Зеленський відзначив українських воїнів, які бʼються з ворогом на півдні держави.

Зокрема, Президент подякував за хоробрість старшому солдату Сергію Філоненку з 123-ї окремої бригади ТрО.

«Головний сержант роти логістики 124-ї бригади тероборони Андрій Сучок. Дякую за значні бойові результати на Херсонщині!» - сказав Зеленський.

Також Глава держави подякував за влучність під час відбиття ударів російських терористів по портах на Одещині солдату Олександру Плахотнюку з 38-го зенітного ракетного полку.

Відео: ОП

​«Слава всім, чия сміливість та ефективність стає силою України – спільною силою нашого народу! І хай буде вічною та світлою памʼять всіх, хто бився заради нашої держави та віддав своє життя, щоб Україна жила», - резюмував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 20 січня 2024 року ліквідували близько 375 270 російських загарбників, з них 750 осіб - за останню добу.

Теги за темою
Володимир Зеленський Президент
Джерело матеріала
loader
loader