Відповідно до звіту Американського інституту досліджень ракових захворювань, позитивний вплив овочів у тому, що вони попереджають розвиток раку.
Дієтологи радять вживати овочі у свій раціон, щоб запобігти деяким хворобам.
Капуста звичайна, цвітна, броколі та брюссельська мають зв'язок зі зниженням раку товстого кишечника всередині та правої половини тіла.
Морква допомагає за загального занепаду, рекомендується при великих фізичних і психічних навантаженнях. Багато дієтологи радять щодня пити морквяний сік.
Селера з давніх часів застосовується як тонізуючий засіб. Він сприятливо впливає на серцево-судинну систему.
Салат відновлює сили при нервовому виснаженні.
Яблука добре тонізують. Навіть один з'їдений плід відновлює сили, покращує самопочуття, піднімає тонус.
Ромашка хороша при перевтомі, поганому самопочутті, перенасиченні нікотином та кавою (слід приймати настій квіток ромашки).
Шипшина допоможе при загальному занепаді сил. Заварюйте плоди на ніч у термосі та випивайте настій уранці.
Овочі можна вживати у будь-якому вигляді – і сирими, і вареними, запеченими, тушкованими. Однак дієтологи застерігають від надмірної кулінарної обробки, що руйнує корисні речовини. Споживати овочі можна будь-якої пори дня.
Раніше ми повідомляли, що кофеїн та краса: як улюблений напійвпливає на нашу шкіру.