Сніданок повинен бути поживним, а також таким, що сповнить організм енергією та дасть йому сил аж до самого обіду. Проте, дуже часто трапляється так, що людина просто не встигає нормально поснідати через брак часу. В такому випадку на допомогу прийде чудовий рецепт тортильї, про який сьогодні піде мова.
Приготувати тортилью можна звечора, а зранку, поки вариться кава, лишень покласти її на гриль, після чого насолоджуватись неймовірним смаком. До речі, якщо після приготування у вас залишились листи тортильї, їх можна заморозити у морозильній камері і не боятись, що вони розсипатимуться відразу після розморожування. Про це в Instagram розповіла фудблогерка з ніком irisha_redko.
Інгредієнти
- Тунець шматочками – 1 б
- Кукурудза – 1/3 б
- Вершковий сир
- Червона цибуля замаринована лимонним соком – ½ шт
- Гірчиця в зернах
- Улюблений соус (Цезар, Тар-Тар, або вершковий)
- Тортилья – 4 шт
Спосіб приготування
1. Тортилью розрізаємо навпіл та змащуємо вершковим сиром.
2. Зверху викладаємо всі інгредієнти для начинки, разом із попередньо замаринованою цибулею.
3. Загортаємо трикутничками. Таким чином начинка ніколи не опиниться назовні.
4. Розігріти тортилью з начинкою можна на грилі, сковороді, або ж їсти холодними. Таким сніданок смакуватиме як й гарячому, так і в холодному вигляді, тому його дуже легко взяти з собою в дорогу.
Також на OBOZ.UA є багато інших рецептів:
- Тортилья з начинкою
- Такос з куркою
- Фріттата