Всі інгредієнти салату відмінно поєднуються між собою
Ми розповідали, як приготувати дуже смачний вітамінний салатик. Тепер ділимось рецептом ситного перекусу з солоного оселедця.
Рецептом поділились на порталі "1 хвилина". Його компоненти відмінно поєднуються між собою. Виходить ситна та смачна страва, яку можна готувати як на перекус, так і до святкового столу. Вона не вимагає багато часу на приготування, а її компоненти можна знайти в будь-якому магазині.
Інгредієнти:
- Варена картопля — 2-3 штуки
- Філе солоного оселедця — 2 штуки
- Червона цибуля — 1 штука
- Консервований зелений горошок — 100-150 грамів
- Пучок кропу
- Рослинна олія — 1-2 столові ложки
Спосіб приготування:
- Першим ділом потрібно підготувати інгредієнти. Варену картоплю очистити від шкірки і нарізати кубиками або брусочками.
- Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями або пір'ям. Оселедець очистити від шкіри і кісток і нарізати невеликими шматочками. З зеленого горошку злити рідину.
- Замість консервованого горошку можна використовувати свіжий або заморожений. Його потрібно трохи відварити у підсоленій воді.
- У глибокій мисці змішати картоплю, оселедець, цибулю, горошок і кріп. Заправити салат рослинною олією до смаку.
Салат з оселедцем і картоплею можна подавати як самостійну страву або як закуску на святковий стіл. Також ми ділились рецептом смачного гуцульського салату Шухи.