Український трейлер фільму «Залишенці»
Український трейлер фільму «Залишенці»

Український трейлер фільму «Залишенці»


 Дистриб’ютор B&H Film презентує дубльований трейлер драми «Залишенці» від студії Focus Features. Головні ролі у фільмі зіграли: Пол Джаматті («Мільярди»), Да’Він Джой Рендольф («Загублене місто»), Домінік Сесса, Керрі Престон («До кісток») та інші. Режисером проєкту виступив Александр Пейн, дворазовий володар премії «Оскар» за найкрщі сценарії до картин «Нащадки» і «На узбіччі».

 «Залишені» вже отримали чимало нагород, серед яких два «Золоті глобуси» за «Найкращу чоловічу роль (комедія або мюзикл)» і «Найкращу жіночу роль другого плану». У стрічки п’ять номінацій на найпрестижнішу кінопремію «Оскар» (церемонія нагородження відбудеться 10 березня), включаючи головну - «Найкращий фільм». Вийде картина в українських кінотеатрах 29 лютого 2024 року. 

 Синопсис: Картина розповідає історію скупого вчителя початкової школи Нової Англії, який змушений залишитись в кампусі під час різдвяних канікул, щоб наглядати за дітьми, яким нікуди йти. Проте незабаром його неприязнь переростає у несподівану дружбу з одним із учнів та шеф-кухаркою школи, яка щойно втратила сина у В'єтнамі. 

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader