The Last of Us Part III: легендарна гра отримає продовження, склад зірок вже вражає
The Last of Us Part III: легендарна гра отримає продовження, склад зірок вже вражає

The Last of Us Part III: легендарна гра отримає продовження, склад зірок вже вражає

З'явилася радісна новина для шанувальників серіалу та відеоігор за пригодами "The Last of Us", де злий грибок керує "живими мерцями". Президент Naughty Dog Ніл Дракманн у документальному фільмі про створення другої частини, який вийшов 2 лютого, розповів про можливе продовження.

За словами Ніла, протягом кількох років він не міг знайти потрібну концепцію для продовження, але нещодавно це змінилося.

"У мене немає сюжету, але я маю концепцію, яка, на мій погляд, така ж чудова, як перша і друга частини. Вона сама по собі, але пов'язує всі три частини. Тому в мене таке почуття, що в цій історії може бути ще один розділ", - заявив Ніл Дракманн.

The last of us, скріншот: YouTube
The last of us, скріншот: YouTube

Таким чином, Naughty Dog, можливо, ще повернеться до серії The Last of Us і випустить третю частину. Жодних подробиць про неї поки немає. У студії нічого не говорили про виробництво гри, тому поки що вона залишається на рівні концепту.

Дракман розповів, що в Naughty Dog раніше написали коротку історію про події після другої частини з Томмі в головній ролі. Проте студії довелося відкласти цей проект, оскільки тоді були важливішими завдання.

Дракман не виключає, що в майбутньому Naughty Dog повернеться і до цієї ідеї, але це буде гра або серіал, в компанії вирішать пізніше.

З документального фільму також стало відомо, що Дракман спочатку мав зовсім інші плани на The Last of Us Part II. Він хотів переробити майже всю гру і навіть зробити її чимось схожим на Bloodborne.

"У Bloodborne дуже відкритий простір, який розширюється в міру дослідження. Мені подобається це почуття підкорення нового світу. Простір фактично стає ще одним персонажем гри. І тому цей аспект ми теж розглядали", - наголосила геймдизайнер Емілія Шац.

Тривалість документального фільму Grounded II: Making The Last of Us Part II складає 2 години.

Ще трохи "плюшок" - всесвітньо відома акторка, зірка "Сам удома" Кетрін О'Гара веде переговори про те, щоб приєднатися до акторського складу 2 сезони вже дуже популярного серіалу "The Last of Us".

Кетрін О'Гара, фото: Facebook
Кетрін О'Гара, фото: Facebook

Раніше повідомлялося, Sony засвітила анонси найочікуваніших ігор 2024 року: Tekken, The Last of Us та багато інших новинок.

Також, другий сезон The Last of Us знову переносять - зйомки ніяк не почнуться через головного актора: у чому річ.

Джерело матеріала
loader